fredag 25. oktober 2019

Monopol

Se anmeldelser og bilder. Sentrale beliggenheter. Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder. Raskt, enkelt og brukervennlig. Umiddelbar bestillingsbekreftelse.


Enkel, rask og trygg bestilling!

Nye tilbud hver dag. Finn et billig hotell for natten. Søk og bestill billige hoteller nå. Stort utvalg af Brettspill til Barn og Voksne. Et monopol (fra gresk monos = en, polein = å selge) er en markedsform hvor det kun er én selger av et produkt eller en tjeneste.


I dagligtale betyr monopol en bedrift som ikke har noen konkurrenter i sitt produkt- eller tjenestemarked. Målet med spillet er å bli den rikeste spilleren, og tvinge de andre spillerne til konkurs ved kjøp, salg og leie av tomter eller gater med hus og hotell. Monopol er det mestselgende brettspillet i verden.

Hver spiller starter med en viss pengesum og flytter sine brikker rundt brettet etter kast med to terninger. Riktignok finnes det mange mer engasjerende, morsomme og utfordrende spill, men ingen er tjent med å slakte dette spillet. Monopoler er karakterisert av fraværet av økonomisk konkurranse om å tilby godet eller tjenesten, og eventuelt en mangel på levedyktige substitutter.


Naturlig monopol , beskriver et marked hvor det er samfunnsøkonomisk mest effektivt med bare en markedsaktør, det vil si monopol. Det som kjennetegner denne typen virksomhet er at den ofte har høye faste kostnader og små marginale eller driftsavhengige kostnader. Et klassisk familiespill i nytt design og med nye brikker. Beveg deg rundt på brettet mens du kjøper og selger eiendom og bygger hus og hoteller.


En ny hurtigterning gjør spillet raskere og mer intenst. På samenes festdag feirer vi med reinsdyr på bordet. Reinsdyrkjøtt gir garantert fantastiske matopplevelser med sin unike og milde viltsmak! Det klassiske spillet som slår an i alle sammenhenger.


Endelig for de yngste. Definisjon av monopol i Online Dictionary. Betydningen av monopol. Norsk oversettelse av monopol. Oversettelser av monopol.


Informasjon om monopol i gratis engelsk online ordbok og leksikon. I monopolteori antages det, at efterspørgslen efter en virksomheds produkt vil falde, hvis produktets pris stiger.

Virksomheden må derfor vælge imellem at sælge mange. Kast begge terninger. Når det er din tur, kaster du terningene og flytter dette antall felter med klokken rundt.


Monopoly is the classic fast-dealing property trading board game. Spilleren med høyest tall starter. Find all of the latest versions in the store, play free online games, and watch videos all on the official Monopoly website!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg