torsdag 10. oktober 2019

Pitapizza med spekeskinke

La stekeplaten stå i ovnen mens ovnen varmes opp. Legg pizzabunnen på bakepapir og legg bakepapiret med bunnen rett på det varme stekebrettet. La bunnen steke på nederste rille de første minuttene. Bland sammen créme fraîche, finhakket hvitløk, sitron, salt og pepper og smør det utover pizzabunnene.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.

Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Enkel pizza med pitabrød som bunn. Se flere spennende pizzaoppskrifter her.


Hvit pizza med spekeskinke. Vår mest populære pizza. Legg på spekeskinke , kapers og ruccola-salat. Toppes med kapers i rømme.

Kapers i rømme Hell kapers i en sil og la det renne av. Bland den inn i rømmen og smak til med pepper. La dressingen stå og hvile i minutter. Du velger selv om du vil bruke mer eller mindre kapers - prøv deg frem for å finne balansen som passer best for deg.


For å se denne siden må du ha Gull-medlemskap. Har du ikke rester liggende kan du bruke denne oppskriften. Med valget mellom skinke, chorizo og kylling blir dette en middag som passer hele familen. Slik gjør du det Steg Sett ovnen på 2grader, vanlig over- og undervarme.


Steg Gjør klar toppingen Steg skyll og kutt opp grønnsakene, riv ost og legg frem spekeskinke , pølse etc. Som jeg skrev innledningsvis så hadde jeg både rød pizzasaus og grønn pesto i fryseren, men du kan også lage en veldig variant på få minutter. En superrask pizza når en har dårlig tid. Pitapizza med ananas oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Om en ønsker å ta bilder av denne, legg osten på sammen med fyllet og ikke på toppen. Pizza m spekeskinke. Denne retten har 19kcal pr 1gram.


Samleside med oppskrifter på både pizzadeig, langpannepizza, italiensk pizza med tynn bunn, hvit pizza med rømmesaus, pizzasnurrer og flere tips til hva du kan bruke en pizzadeig til.

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Det gjør pizzalagingen mye enklere og kjappere når man slepper å lage bunden selv og nå selger de også grove pitabrød med spelt, et sunnere alternativ med samme smak etter min mening. Når samboeren er ute og reiser så går jeg ofte for lettvinte middagsløsninger, som krever liten innsats og er serveringsklare på under halvtimen.


Server med det samme pizzaene kommer ut av ovnen, gjerne toppet med en digg hvitløksdressing. Så enkelt kan det altså gjøres, og dette er perfekt når man skal lage pizza til seg selv. De store familiepizzaene blir ofte for store for en eller to personer, så da er pitapizza midt i blinken. Pita pizza er skikkelig godt, og går veldig raskt å lage, bare du har ei pakke pitabrø en boks hakket tomater, ost om du ønsker og noe pålegg i kjøleskapet. Salami, skinke eller spekeskinke er kjempe godt å ha på.


Ha på rødløk, tomat, spekeskinke , squash, og små ts med creme fraische sammen med basilikum og pepper på toppen. Hva passer vel ikke bedre enn å la både store og små lage sin egen favorittpizza. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Steik karbonadedeig med grønnsakene, tilsett tomatpurê, hakkede tomater og vatn. La det putre på middels varme til en fyldig kjøttsaus.


Smak til med krydder. Bre pizzafyllet over den forstekte pizzabunnen, topp med ost og gjerne litt ekstra grønt eller andre ingredienser du har tilgjengelig (peperoni, skinke, spekeskinke urter osv…).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg