fredag 3. mars 2017

Baby gråter hysterisk ved legging

Tights og Leggings til Mange Anledninger. Lave Priser og Lynrask Levering! Er det legging uten pupp som er utfordringen, kan det kanskje være greiere å la far ta over leggingen for en periode. Elin sier barn fort lærer seg at mor og far kanskje har ulike måter å legge på, og styrer forventningene deretter. Mange forumbrukere sier at de bevisst legger barnet hver sin kveld.


Og de har kanskje forskjellige. Tror nok hun får for lite søvn på dagtid. Søvn, mnd gammel baby – Graviditet, spedbarn og. En full bleie er ubehagelig, og kan også lukte skikkelig vondt. Det er alltid lurt å sjekke bleia når babyen gråter.


Jeg lar ikke babyen min gråte ved legging. Jeg vugger, koser med babyen til han sovner. Denne tiden med han vil jeg aldri få tilbake, så ingen harde rutiner på legging her! Han er åtte måneder, vi har rutiner på alt, men jeg lar han aldri gråte ved legging. Men du kjenner barnet ditt best, og gjør som det fungerer for dere.


Nå er det HYSTERISK gråt så fort hun legges i senga, det tar lang tid å roe henne ne hun sovner kun mens hun bysses eller ammes, og hun våkner annenhver time omtrent. Det virker nesten som om hun har utviklet en slags. Noen barn gråter seg inn i søvnen Det finnes barn som selv ved bæring og rugging trenger å gråte før de sovner. Dette kan man ikke gjøre noe med og det er bare slik noen barn er. Men igjen – det er viktig å ikke forlate barnet.


Kan det være kolikk? Kjennetegnet er at babyen gråter mer enn tre timer, hver dag, i mer enn tre av ukens dager, i minst tre uker. Det kan være slitsomt, men er ikke farlig, og vil gå over av.


Vår tre måneder gamle jente sovner ikke på natta. Hun bare gråter hvis hun blir lagt for seg selv, og ved siden av mor ligger hun bare og vrir seg og skal ha bittelitt melk mange ganger gjennom hele natta så mor blir helt utslitt. For litt siden fant far ut at hvis han holdt og bysset henne, sovn. Hvor lenge lar dere babyen gråte ved legging ? JEG syns det er alt for lenge for en baby på mnd å skrike i 15minutter.


Spørsmål: Hei Elin! Nå trenger jeg sårt noen råd ang legging og nattpupp. Har en blid og aktiv gutt på mnd som de siste to mnd slår seg totalt vrang når han skal legges av mor. Det blir bare verre og verre og nå er det samme på dagtid som på natten!


Har en baby på mn som blir helt hysterisk når pappa skal legge. Skriker febrilsk og roer seg ikke. Han tar ikke sutt, og når jeg overtar han må jeg alltid roe han med puppen før jeg kan bysse han i søvn fordi han har kavet seg sånn opp. Har de siste dagene begynt å få inn leggerutiner uten at han sover på meg hele kvelden til vi legger oss, med en gang jeg legger han i sengen er det hylende gråt!


Det skjærer i hjertet mitt å høre på! Pappaen ligger ved siden av og stryker over håret og løfter han opp og legger han ned! Min baby på måneder har begynt å gråte veldig ved leggeti før la hun seg greit, nå er det gråting i et par timer. Er usikker på om jeg skal ta henne opp igjen eller bare fortsette å trøste i senga, forskyve leggeti legge tidligere osv.


Virker ikke som noe fungerer. På dagtid er hun i godt h. Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere. Baby mnd gammel. Logg inn for å poste med kontoen din, om du allerede er medlem.


Ok Anonymkode: dc9d2. Snuppa på mnd er desverre blitt helt umulig å legge. Både til kvelds og dagtid. Gråter babyen din mye?


Hvorfor er ikke babyen fornøyd selv om hun er både mett og uthvilt og har tørr bleie på?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg