torsdag 23. mars 2017

Brun utflod gravid uke 5

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Mange gravide blør litt fordi slimhinnene generelt i kroppen er skjørere når man er. Har hatt brunlig utflod i 3-dager i slutten av uke -og 7.

Ikke kjempemye, men et par dråper i trusa og så tørker jeg av en del på do (beklager detaljer). Det har sålangt ikke vært friskt blod. Det som bekymrer meg er at når jeg var på toalettet i går kveld kom det dryppende dråper fra skjeden som var brun.


Når jeg tørket meg etterpå var det også en lysebrun væske på papiret. Denne brunaktige væsken kommer også i dag. Gravid uke for uke. LEGEN SVARER: Redd for en ny abort.


Brun utflod - hva kan det bety?

Brunt utflod er gjerne et tegn på en gammel blødning. Det er ingen fersk, ny blødning. Hvis du opplever litt brun utflod på toalettpapiret eller i truseinnlegget, og det er stort sett ufarlig, sier jordmor.


Hos meg var det dessverre begynnelsen på en spontanabort. Hadde brun utflod allerede i uke - fikk se bankende hjerte litt senere (legen sa at spottingen kunne være et tegn på MA eller begynnende spontanabort), men spottingen kom tilbake og det endte i spontanabort. Vet om flere det har gått bra for også, og håper det gjør det for deg. De to svangerskapene som det har gått bra med brunt blo så har det faktisk kommet en del. Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken.


Dersom du i steden for menstruasjonsblødningen bare opplever litt brun utflod kan dette skyldes den såkalte implantasjonsblødningen som oppstår når et befruktet egg fester seg til livmorslimhinnen. Blodfargen kan også ha noe å si. Får man utflod når man er gravid ? Lurer på om jeg er gravid.


Spotter brunt i trusen, er det festeblødning? Betyr det at jeg er gravid ? Hva burde jeg gjøre ? Var kvalm og uvell uken et. Venn deg til tanken – og til alt det medfører.

Selv om de fleste venter en god stund med å fortelle om graviditeten til andre, må nemlig du forholde deg til det allerede nå. Hadde friskt blod den dagen jeg mistet vannet. Var på ultralyd og underlivsjekk, der fikk jeg vite at jeg hadde både friskt og gammelt blod i skjeden, og ultralyden viste det var nesten ingenting fostervann igjen og legen ville ikke si noe om sjansen på at ting kunne gå bra. Er det mye du har da? Hun sa at jeg skulle ta kontakt hvis det ikke hadde gidd seg innen uker til.


Var ikke uvanlig å ha dette tidlig i svangerskapet. Etter flere prøverørforsøk har jeg endelig blitt gravid ! Førstkommende fredag skal jeg på tidlig UL ( Uke 7) for å få bekreftet hjertelyd. De siste to dager har jeg blitt veldig bekymret for at det ikke er noe inni der.


Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid. Er utfloden økt og illeluktende ved graviditet, eller om fargen endres til brun , grønn, rosa eller gul, bør du ta det opp med jordmoren eller legen din. Rask og trygg leveranse. Jeg spottet og hadde brun utflod fra før jeg i det hele tatt testet.


Jeg er nå gravid for første gang og er kommet til uke 8. Jeg fikk blødning i uke og blødningen gikk over til brunlig utflod. Jeg har utflod når jeg bruker p-piller. Jeg er i uke med tvillinger, og har de siste dagene hatt litt brun utflod som kommer av og til. Jeg mistet vannet i uke og hadde brun utflod i noen dager.


Jeg oppsøkte lege i dag pga brun utflod. Jeg ble veldig beroliget av å være til legen, og hun mente det ikke var grunn til bekymring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg