torsdag 23. mars 2017

Dyreparken safaricamp

Catering til enhver anledning. Ta kontakt eller bestill på nett! Bestill tapas til ditt arrangement. Sjekk ut vår meny og bestill i dag! Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Her får dere en ekte safarifølelse. Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen! Dette ble virkelig populært i fjor, så her gjelder det å være tidlig ute da det er et begrenset antall telt i campen. Produkter som etterbestilles skal også betales når de blir bestilt.


Safaricampen består av over safaritelt i ulike størrelser. I safaricampen bor dere i vaskeekte safaritelt, med til senger, med eller uten bad. Aprilnbsp;- 31. I Sørlandshallen er det baner og der regner vi med å få plass til alle kampene for klassene 9-år.


Enkelte kamper kan avvikles på kunstgress utendørs. Vi oppfordrer lagene til å kjøpe hotellpakke. Da bor du i gåavstand til. I dette området er det unike telt, av ulik størrelse, med og uten eget bad.


Dyreparken safaricamp. Glampingteltene ble kjempepopulære, og var utsolgt i hele juli. I fjor åpnet vi safaritelt for utleie, denne sommeren utvider vi med nye telt!


Dyreparken safaricamp

Se vår meny og kontakt oss her! Nå er det bare enkeltnetter igjen i juni og juli. At vi selger så bra, så kjapt, er et tydelig signal. Vi vil gjerne høre fra deg. Skryt, kritikk, innspill og spørsmål er velkommen på veggen vår.


Derfor starter vi på utbygging av et rimeligere overnattingskonsept. Den største konkurrenten vår er Airbnb og privat innkvartering hos venner. Sammen med Team Safari blir det garantert en morsom start på dagen med frokost i hjertet av.


H-Kort Safari Camp uten bad kr 1. Deltakerkortet for de lagene som ønsker seg overnatting på skole. Overnatting på skole. I år utvider de med nye telt. Parken er åpen hver dag hele året.


Mest populære attraksjonene og opplevelser i Kristiansand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg