torsdag 2. mars 2017

Genser med gravemaskin

Finn laveste nettpris her. Det er mange flinke strikkere, både norske og utenlandske, som legger ut egne oppskrifter til salgs på nett. Hver dag legger vi ut tips om en slik oppskrift. I samarbeid med Klarna tilbyr vi en trygg og enkel faktura- og delbetalingsløsning.


Tjenesten tilbyr deg en engangskreditt som betaling for dine kjøp.

Genser strikket på rundpinne i Drops Merino Ekstra Fine. Kan også bruke annet garn med samme strikkefasthet, f. Garnet jeg hadde stemte ikke med strikkefasthet, og fargene ble ikke slik jeg hadde tenkt. Jeg gav derfor opp det mønsteret.


Visste jeg hadde strikket genser med gravemaskin tidligere, men hadde jeg mønsteret ennå ? Gikk ned i boden etter permene jeg har gamle mønstre i, og begynte å bla. Den som leter den finner ;-) og jeg fant.

Etterat jeg var ferdig med traktorgenseren til Martinus, var det fremdeles mye garn igjen, og tanken var å strikke en maken genser , m. Kommer i flere farger, med selve mønsterborden i naturhvitt. Garnpakken inneholder alt garnet du trenger for å strikker traktor-genseren, pluss oppskrift. Garntypen er Dale ECO BABY WOOL (1 økologisk) fra Dale Garn. Trenger du strikkepinner? Dersom du ønsker å strikke en smalere genser anbefaler vi å gå ned en størrelse og strikke den lengre.


Når du strikker gravemaskinen er det store avstander mellom fargene. For å få det pent anbefaler vi å ta med deg tråden hver 3-maske. Hei kunne jeg fått kjøpt det mønsteret sem er Mariusgenser med gravemaskin ,jeg holder på å strikke den og er kommet til der en.


Gravemaskin genser. Vil du strikke en genser , jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.


Vi har inhouse designere som skaper strikkeoppskrifter året rundt, i tillegg samarbeider vi med PetiteKnit, Tiril Eckhoff, Cecilie Skog og mange flere. Kjøp GRAVEMASKIN GENSER og andre Småfolk produkter på Miinto. Du kan deretter velge å betale hele beløpet med en gang eller dele opp betalingen i mindre deler.

Ja, send e-mail med tilbu stiloppdateringer og spesielle invitasjoner til salg og events. Skulle du ønske innboksen din var mer trendy? Det er lett å fikse, bare abonner på nyhetsbrevet vårt.


Tre inn i en spennende verden av mote, skjønnhet og interiør. Sweatshirt med hette i unisexmodell med rib i mansjett og nederkant. Snor i hette og nederkant. I går var vi på besøk til en tøff liten kar som ble to år. Han fikk gravemaskingenser.


Og ferie for de som har kommet så langt. Av snowcake, Juni 29. Legg arb til side og strikk ermer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg