tirsdag 21. mars 2017

Båt bergen stavanger

Og når du går av en hurtigbåt og setter beina på fast lan befinner du deg i hjertet av Vestlandets hovedstad. Her finner du billetter, rutetider og billettinfo om Kystbussen. Kjøper du billetten på nett sparer du. Har du periodepass for båt kan du benytte bestillingstjenesten til å reservere plass.


Bestill billetter til hurtigbåten. Se rutetider og rutekart for hurtigbåt.

Vi har vært flinke og heldige, slik at vi har kunnet velge de merker og produkter vi selv synes er de beste og som kundene vil ha. Og du kan reise med oss på Sognefjorden, Hardangerfjorden og Lysefjorden. Rated Great by Customers. Vi gjør det enkelt å finne billige flybilletter!


Nearly 0Routes Worldwide. I øyeblikket er det bare fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fjord Line. Det er opp til avganger Uke med seiltid fra ca. Norges største båtutstyrskjede.


Vinterkampanje - rabatt på leie av båt.

Anløpsrekkefølgen og tidspunktene er avhengig av last og passasjerer, og vil kunne avvike fra rutetabellen. Alle anløp må være bestilt til båten på tlf. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Les mer og bestill her! Karl Erik Støldal og Kjell Knutsen. Eller kanskje du skal besøke Baroniet? Dette er den raskeste veien, og du kan sikre deg plass på båten ved å forhåndsbestille billetter på nett.


Stavanger Båtverksted ble startet 1. Du kan legge til kai for eksempel ved Bryggen i Bergen og nyte en dagstur i skjærgården eller til Hardangerfjorden eller Sognefjorden. Om bord i de nye miljøvennlige fergene som seiler fra Bergen til Hirtshals er det varierte spisesteder, lugarer i alle prisklasser, god underholdning og en stor tax-free butikk. Bli med på en av våre rundturer og opplev norsk natur hele året. Hvordan komme seg hit Du kommer deg til og fra regionen med buss, fly, båt eller tog.


Alt er innen rekkevidde! Båten har avgang fra Bergen og siste stopp er Flåm. Båten går innom flere steder på veien som f eks Balestrand eller Vik, men billetten vi selger her er kun fra Bergen til Flåm eller fra Flåm til Bergen. Gjør en trygg handel og et godt kjøp hos Bergen Marine AS.


Vi er autoriserte forhandler for Yamaha -Mercruiser og Mercury Diesel og har har etter mange års drift opparbeidet oss en solid kompetanse og erfaring om disse produktene.

Fraktbåt til Byøyene går hver tirsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg