onsdag 1. mars 2017

Male benk

Gratis avbestilling! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr.


Så fikk benken tørke helt.

Fordi benken (opprinnelig fra IKEA) var i både tre og metall, fikk den aller først en runde med primer som vanligvis brukes til båt, Jotun Yachting, for å få godt feste for utendørsmalingen jeg skulle male med siden. Primeren tørker fort, og etter en time kunne jeg legge første strøk med farge. Denne kan friskes opp med enten olje eller beis, eller du kan velge å gi denne treplaten farge med maling, forklarer Sørli. Male benkeplate i tre.


Benker med oppbevaringsmuligheter sørger for at du både har en sitteplass og flere skuffer å legge tingene dine i. Velg mellom lang benk eller kort benk , trebenk eller benk med stofftrekk. Lakkerte møbler kan males. Mattslip lakken med slipepapir og bruk heftgrunn.

Da får du god heft og du står fritt til valg av farge og dekor. Nå kan du kjøpe sittebenk med oppbevaring på ønsket mål. Vi har designet en benk som du selv kan bestemme lengde, dybde og høyde. Vi kaller dette IKEA konsept på spesial mål! Når jeg vet hvor stor den.


Kvalitets benker til offentlige miljøer. Vi kan levere i ønsket RAL og med FSC godkjent trespiler. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! Her kommer det flere nyheter om kort tid så følg med!


Planlegger du å ha benken ute, kan det være lurt å bruke impregnerte materialer og syrefaste skruer. Det vil øke holdbarheten på benken. I dette eksempelet har vi malt understellet og beiset toppen i teak. Finn din nye hagestol eller hagebenk hos JYSK. Derfor er det også viktig at hagemøblene er i god stan slik at vi sitter behagelig.


En TV- benk er et svært viktig møbel i stuen, da det enkelt kan fornye uttrykket og stilen samtidig som den kan forbedre opplevelsen av selve TV-en. Vi tilbyr flere stilarter og størrelser, som garanterer at du vil finne en TV- benk som vil komplementere TV-en din og de andre møblene i stuen. En klassisk og vakker parkbenk med god sittekomfort.

Benker gir plass til mennesker, design og personlighet. Gå på oppdagelse og velg din favorittbenk. Benken er lagd i gran og hvitmalt.


Snekre benk selv – helt uten skruer Våren er sesongen for uteområder og –møbler. Se vårt utvalg her. Her er oppskrift på hvordan du snekrer en fin og allsidig benk. De aller fleste produktene kan brukes både innendørs og utendørs. Vær klar over at denne ikke er like fargestabil som Tinova V premium, men den har en holdbarhet på år.


Ved å sette en benk i entreen skaper du en mulighet til å sette seg ned og hvile bena når man tar av seg skoene. De fleste av våre benker har også skuffer, hyller eller kurver, som fungerer som ideell oppbevaringsplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg