torsdag 2. mars 2017

Miele vaskemaskin

Innovativt design og smart teknologi. Vi fører kjente merker som Bosch, Whirlpool, LG mm. Store Rabatter her De Beste Priser Nå!


La oss introdusere produkttypene du kan velge mellom når du skal bestemme deg for en vaskemaskin. Har du glemt å legge noe i vaskemaskinen ? Maskinens sentrifugeringsevne får også veldig gode karakterer i testen.

Hvad er den vigtigste egenskab i en vaskemaskine? Miele nye vaskemaskiner W1. Vi gætter på, at de fleste vil svare: At den kan vaske tøjet rent. Men hvad så når der er kommet mere eller mindre genstridige pletter på tøjet, kan maskinen så også klare dem?


Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger. Informasjon til eksisterende kunder: Grunnet nytt system og sikkerhetsmessige hensyn, må du be om nytt passord når du logger inn i nettbutikken. Det kan være fort gjort å slenge vasken inn i maskinen uten å tenke så mye. Men dette kan koste deg dyrt.


Finn laveste nettpris her.

Se vårt store utvalg. Gode tilbud og fri frakt. Vi matcher laveste nettpris. Vi installerer gjerne for deg! Med hundrevis av vaskemaskiner å velge mellom, kan det være vanskelig å velge den beste vaskemaskinen for deg og ditt bruk.


Bare rolig, i denne guiden hjelper vi deg med å få oversikt og gir deg noen gode forslag. Sjekk da vårt store utvalg. Alltid gode tilbud og fri frakt.


I tillegg kan den skilte med CapDosing-teknologi, samt en rekke praktiske funksjoner, eksempelvis utsatt start. Slik kan du uten problem ta perfekt vare på alt fra GoreTex-jakker til parkdresser for barn. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Feilrettings-guide. Mange feil som kan oppstå i daglig drift, kan lett utbedres av deg selv. Den er lett å bruke, god til å vaske tøy, lager lite lyd og er energieffektiv.


Vaskemaskinen som er best i test. Den er bygd for års forbruk og er derfor gedigent konstruert. Den patenterte skånetrommelen skåner klærne maksimalt under vask, mens det enkle kapseldoseringssystemet CapDosing gir deg den enkleste og beste pleie av spesialplagg.


En vaskemaskin som perfekt dekker behovene til enhver familie.

Med spesialprogrammer som Outdoor, Impregnering og Skjorter tar maskinen skånsomt vare på kvaliteten til klær som parkdresser og ytterjakker, og gjør stryking av skjorter mye enklere. Er trommelen for liten skal du vaske ofte for å få bukt med klesvasken til familien. Med andre ord tørker klærne raskere fordi det er så lite fuktighet igjen, etter endt. Kjøp MIELE WDB020NDS VASKEMASKIN hos Power. Norges raskeste nettbutikk!


Maskinen har plass til kg vasketøy og det betyr at den er særlig egnet til den mellomstore husstanden på 3-medlemmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg