onsdag 1. mars 2017

Barnehager landås

Barnehagen i Sollien. I Sollien er det til sammen ca barn i alderen 1–år, og ansatte. Her kan vi dyrke vår pedagogikk og vårt barnesyn.


Vi har ingen grenser, og toleranse for andres egenart er sentralt i vår barnehagehverdag. Akasia Landås menighetsbarnehage er en liten koselig barnehage med beliggenhet i Fløenbakken.

Vi går tur hver uke, gjerne til byen, mot Haukelan Svartediket eller andre. Tilbudet er gratis og åpent for alle. I Åpen barnehage kan du få info, råd og veiledning om barns utvikling.


De voksne har ansvarfor eget barn og samtidig hjelper vi hverandre. Menighetens julekonsert mandag den 16. Landås skoles musikkorps, sang av barnekorene Jubalong og Tweens, Landås kirkekor m. Ta med venner og naboer og finn veien til kirken denne kvelden.

Det leverer du i barnehagen der barnet er tildelt plass. Søknadsskjema med dokumentasjon leverer du til barnehagen senest én måned før ønsket permisjonsperiode. For barn som er tilbudt plass i barnehage og du ønsker å søke om utsatt oppstart, må du først takke ja til plassen.


Vigilo meldingstjeneste ute av drift Vigilo meldingstjeneste mellom barnehage , skole og hjem er for tiden ute av drift. Bærekraftige liv er en bevegelse av nabolag der vi får store ting til å skje. Vi løfter hverandre ut av handlingslammelsen og inspirerer til et liv verdt å leve for deg, de andre og kloden.


Når barnet starter i barnehagen. Den første tiden i barnehagen er viktig for at barnet får en trygg og god start i barnehagen. Både foreldre og barn blir kjent med barnehagen på en rolig og forsiktig måte, slik at det å begynne i barnehagen ikke blir en brå overgang for barna. De jeg kjenner har fått plass på minde, laksevåg og nesttun. Hvis du bor på landås bør du være overlykkelig om du får plass i nærheten, uansett barnehage.


Akasia Arna Kyrkjelyd sin barnehage ligger sentralt i Arna med gangavstand til toget og bussen stopper rett ved barnehagen. Vi er en liten barnehage med kun avdelinger og et stort fellesrom som innbyr til variert lek. Utelekeplassen vår gir muligheter til å klatre, rutsje,.


Vi har også Jansonsmarken og Laksevåg parken rett utenfor porten.

Da vil vi ha plass til barn fordelt på avdelinger. Nybygget ligger tvers over. Akasia Fana barnehage ligger i flotte omgivelser med nærhet til naturen. Vi har områder som Klokkarvannet, Fanahammeren, Krykjehaugen og Stend i umiddelbar nærhet.


Vi er flittige brukere av de mange turmulighetene som området har å. Vi serverer melk til frokost og lunsj. Vi har en flott plassering på Skadberg i Sola kommune. Vi er så heldige at vi har vår egen gymsal med klatrevegg, takterasse og drivhus. Gymsal med klatrevegg: For å styrke, og trene barnas. Like ved barnehagen ligger Meyermarken bydelspark som vi også benytter til ulike uteaktiviteter.


Gangavstand til skog, fjell, sjø og sentrum gir et unikt utgangspunkt for mange flotte opplevelser på våre mange turer. I vår barnehage er barnet i fokus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg