onsdag 15. mars 2017

Lavkarbo banankake

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Jeg hadde så utrolig lyst på banankake da jeg så at de tre bananene jeg hadde igjen var så myke at det var nesten umulig å skrelle de. Så jeg tittet i skapene og fikk lyst til å prøve meg på en kake på gefülen. Her er en liten godsak, som smaker passe søtt uten at det er tilsatt noe raffinert sukker.


Lavkarbo banankake

Søtningen kommer av modne bananer, litt eplejuice og litt honning. Liten, deilig banankake til helgen! Skal ha med kaka på 10. Morsomt å prøve noe nytt, og det ser meget lovende ut så langt. Har ikke gul konditorfarge, men kokesjokolade og melis har jeg.


Så det blir nok bra, det og. I would like to show my love for your generosity for visitors who really want guidance on this important concept. Your personal dedication to getting the message all around had become surprisingly invaluable and has really permitted guys and women much like me to reach their ambitions.


Grunnen til at jeg har valgt å kalle det både kake og brød er fordi den er saftig og søt og kan nytes som den er, eller den kan nytes som et fullverdig måltid med diverse pålegg ettersom den både er sukkerfri, fiberrik og proppfull av næringsstoffer fra bananene. Overmodne, mørke bananer er ekstra søte og passer perfekt å bake me så det blei rett og slett ei superenkel sjokolade- banankake til kveldsmat igår kveld. Denne banankaka er naturlig søt og lagast heilt uten helsekostprodukter. Jeg vet ikke helt om jeg tørr å skrive banankake ‘uten sukker’ i tittelfeltet.


Jeg har gjort det før for en lignende oppskrift og fått påpekt at oppskriften inneholdt sukker. Og det gjør jo denne og – men ikke sukker fra en pose. Her en del kaker og bakverk med lavt karboenergi innhold(dvs under ) både med og uten bilder, selv om kaker ikke er så enkelt uten karbo. For å være sikker på at kaken har stått lenge nok, kan du stikke en kakepinne, trepinne eller liknende forsiktig inn i kaken.


Lavkarbo banankake

Vi spiser oss gjennom litt leftovers og i dag forbarmet jeg meg over tre brune bananer. Resultatet ble en saftig og god kake til søndagskaffen. Hjemme hos meg blir bananene alltid overmodne før jeg rekker å spise dem på vanlig måte. Så her kommer mitt aller beste tips til hva du kan gjøre med overmodne bananer.


Nemlig en supersaftig banankake med masse mørk sjokolade. Du trenger en brødform på omtrent liter. Har du noen modne bananer liggende kan det være en veldig god grunn til å overraske familie eller venner med en rykende fersk kake! Banankake er en enkel kake å lage – og alltid veldig populær! Denne kaken ble vanvittig go tror den må kåres til min nye favorittkake!


Lavkarbo banankake uten melk og gluten. Prøvde denne oppskriften. Helt Ok, kanskje litt tørr. Opplever at om man i stedenfor sløyfer melka, pisker romtemperert smør og sukker, pisker i egg, har i most banan og til slutt tilsetter det tørre, så blir kaka MYE mer saftig og go i tillegg er det mye enklere! Enkel og god oppskrift på banankake i form med sjokoladebiter og nøtter.


Bruk overmodne bananer og lag en saftig kake med god holdbarhet, ha i sjokoladebiter og valnøtter rett før steking. Krydret banankake - saftig og rik på smak. Etter min smak ble det godt!


Lavkarbo banankake

Av og til så er det en kjensgjerning at bananer blir raskt overmodne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg