torsdag 16. mars 2017

Blir ikke brun i ansiktet lenger

Ikke stress Hvis du pleier å bli stresset fordi du ikke blir brun fort nok, er solkrem med selvbruningsfunksjon en nødvendighet. Du kan ligge og lese en bok i skyggen – og likevel få en fin brunfarge. TIPS: Bruk håndkle med mørk farge når du soler deg med selvbruningskrem. En del produkter kan gi stygge, brune render på lys frotté.


Men jeg har ikke tatt sjansen på å ha det i ansiktet.

Men etter å ha fått tre barn (og blitt litt eldre.) blir jeg ikke så pent brun i ansiktet lenger som jeg gjorde, jeg får flekker, og det blir ikke så je. Nå er ikke sola her mer, og solarium har jeg prøvd i noen uker nå, det gir meg ikke i nærheten like mye farge som den naturlige sola. Blir ikke brun , bare flekkete Innser at det er vel bare sånn jeg er, dette løpet er kjørt til. Om vinteren bruker jeg i tillegg selvbruningskrem.


Vær oppmerksom på at alle hudpleieprodukter som ikke er helt naturlige eller økologiske inneholder masse kjemikalier og er skadelige for deg. Alt du smører på huden trekker seg inn i kroppen. Noe beskyttelse får du jo ved at melanin gjør huden brun , men har du sensitiv hud er det ikke sikkert at dette grunnlaget er godt nok, påpeker Krogsgård.


Er da ikke hans feil at faren fikk han.

Om du får unge skal du betale enkelt og greit, og ikke forvente at ungen står til disposisjon til enhver tid. Er vell ikke min feil at du ikke klarer å svare spøsmålet, som. Ta litt sololje når du soler deg. Bad i saltvann og sol deg etterpå. Begynner med minutter, og så tar jeg annenhver dag.


Det tar ca uker før jeg merker betydelig forskjell. Når jeg da har fått grunnfargen går det ganske fort. Så lenge du ikke blir solbrent trenger du ikke ta så lite som du tar.


Det blir faktisk en brunkremfri vinter for aller første gang for meg! Nå har jeg brukt Oslo Skin Lab i ganske nøyaktig et halvt år, og nå tror jeg kanskje jeg har kommet til et punkt der jeg er avhengig. Da vil huden se sunn og brun ut lenger. En helt ufarlig brunfarge som kan forlenge følelsen av sommer.


Selvbruning finnes i mange varianter, noen gir mørk farge, andre en gradvis oppbygging av farge og noen er ekstra godt egnet til ansikt. Blek hud som ikke blir brun Selvbruningskrem og solpudder er vår hudeksperts beste tips til dem med veldig blek hud som aldri blir brun. Det finnes ingen behandling for manglende pigmenter i huden.


Du blir ikke brun med en gang og brunfargen blir ikke for intens.

Den skal gjøre huden brunere gradvis og den holder hva den lover. Pluss også for at kremen har solfaktor og pleiende. Ansikt eller finger­avtrykk blir ikke lenger nok IKKE LENGER NOK: Teknologier som fingeravtrykkslesere og Apples Face ID har gjort det mer smidig å bruke nettbanken på mobil, men neste år kreves det mer sikkerhet enn som så. Da er det kjekt å vite at rens av huden både morgen og kveld er spesielt viktig når du forbereder huden på skarp vårsol. Når det blir varmere i været utvides porene i ansiktet så smuss og forurensing setter seg fast, og uten riktig rens kan dette føre til fet og uren hud.


Naturlig selvbruning til ansikt og kropp – slik gjør du det: God hudpleie er nøkkelen til et fint og jevnt resultat når du ønsker en glødende, solbrun hud. Vær flink til å eksfoliere huden godt noen dager i forveien, og plei kroppen med en beriket fuktighetskrem som du kan smøre i både ansikt og på kropp. Ser ut som det er bart før man ser det faktisk ikke er hår.


Jeg anbefaler ikke laser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg