torsdag 23. mars 2017

Cowboy kostyme

Cowboy kostyme

Rask Levering: 1-Dager. Kostymer og antrekk. Se utvalget og bestill her! Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


En cowboy var egentlig en ung mann som jobbet med kveg, også kalt en wrangler. Men etterhvert fikk ordet en annen betydning og i dag forbindes ordet ofte med menn med en wild side. Da det jobbe som en cowboy ofte innebar en viss risiko. Så det å være en cowboy har blitt synonymt med å være litt uforsiktig og dumdristig.


Eller, hvis du foretrekker den Ville Vesten, sjekk ut våre banditt cowgirl kostymer som kommer med en bluse, korsett, skjørt og western hatt. De små vil finne et godt kostyme til barn som vil få dem til å se bedårende ut. Her kan du velge mellom tøffe cowboy antrekk, lekre can can saloongirl kostymer, barske meksikanere eller fryktinngydenden indianere. Se alle kostymer i stor størrelse, vi har mange forskjellige variasjoner.


Cowboy kostyme

Her finner du kostymer, parykker, dekorasjoner og tilbehør til å lage eller kle deg ut til en cowboy og indianer fest. Westernbutikken AS. Du kan velge blant hippie klær, 70-talls klær eller 60-talls klær, cowboy og indianer kostymer, eller om du vil bare være en superhelt for en kveld. Det å være utkledd i et kostyme gir deg muligheten til å la den egentlige deg ta seg en pause. Vi har et av Norges største utvalg innen kostymer, karnevalsantrekk og kostymetilbehør.


Finn grøssende, skumle halloweenkostymer til best pris. Brunt cowboy kostyme som passer kjempebra til en western temafest. Inneholder: Vest og cowboy chaps. Husk at Ville Vesten ikke bare er cowboyer og indianere, men mexikanere, gangstere og sparkepiker blandt annet :-)Til og med noen presidenter kan kvalifisere til Ville Vesten tema. Om du ikke er sikker på hva slags tema du vil ha på festen din eller hva slags kostyme du trenger, kan du se gjennom vårt utvalg av kostymer i nettbutikken.


Cowboy kostyme

Hos CoolStuff har vi hyllene fulle av kostymer for både barn og voksne. Vi har et stort utvalg i alt fra morsomme kostymer til zombie-drakter. Bilder til inspirasjon for alle anledninger.


Halloween Se flere bilder. Finn den beste priser på cowboy kostyme og cowgirl kostyme ! Besøk vår nettbutikk nå! Cowboy kostyme til dame.


Cowboy kostyme

Kle deg ut som en ekte cowboy med dette flotte kostymer som har fine frynsedetaljer. Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning! Drevet med dans hele livet og jobber også som dansepedagog.


Velkommen til Birkemo! Stedet for deg som er på jakt etter kostymer, leker og hobbyartikler. Se gjennom våre produkter velg det som passer for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg