mandag 27. mars 2017

Nettauksjon tollvesenet

By på beslaglagte og inndratte varer fra det norske tolletaten. Angrerett på dager gjelder kun for ubrukte varer som omsettes via nettauksjon , jf angrerettloven av 21. Kjøper har ikke krav på å få varene utlevert før hele kjøpesummen er registrert betalt hos selger.


Kom og se over 20auksjoner slutter i dag! Klikk her og bli med på spenningen du også! Tollvesenet selger ut lageret sitt på nettauksjon.


En plentraktor, et pil- og buesett, en Louis Vuitton-veske og et nettbrett er noen av smuglervarene som kan bli dine. Vi annonserer kommende auksjoner på denne siden. Om du ønsker, kan du registrere deg på denne LINKEN, og få varsel på epost straks vi legger den ut. Coronaviruset: Ifølge Folkehelseinstituttet er det ikke noe som tilsier at det er risiko knyttet til kjøp av varer og mottak av pakker fra Kina, så lenge det ikke er snakk om kjøp av levende eller døde dyr. Nettauksjon for kjøp og salg.


Søk blant mange tusen annonser eller opprett dine egne auksjoner. Gjør et kupp - 20auksjoner slutter i dag! Norges største nettauksjon. Bli med på spenningen! Kontaktopplysninger.


Gratis frakt på postvarer og lynrask levering! Tolldirektøren har kalt folk som kjøper kopivarer slabbedasker, men tollvesenet selger selv kopifelger på nettauksjon. Dette burde vært destruert, slik de gjør det. Bergen Lufthavn Flesland mandag. Det foreligger dokumentasjon på at fartøyet ble solgt på nettauksjon 30.


En av fordelene med nettauksjon er at det gir gode priser som kommer. Hei Kan være dette er gammelt tips. Bare et lite tips for den som ikke viste dette.


Auksjoner kan foregå på ulike måter, ut fra hva selger ønsker – selger kan for eksempel velge både fastpris, minstepris og vanlig auksjon når han eller hun skal selge på nettauksjon. På en auksjon selges gjenstanden til den som byr høyest. Kjøp og selg mc, atv og scootere på Auksjonen.


Vi har personale som kan hjelpe med prisvurdering, og selger du ikke koster deg ingenting. Vi har ansatte som hjelper deg med prisvurdering, og selger du ikke koster det ingenting. Vi har bilselgere som kan hjelpe deg med prissetting, og selger du ikke koster det ingenting. Velkommen til Auksjonshuset i nye lokaler på Furuset.


Her finner du stort sett alt av det som er til salgs i norge, samt at du også finner alle boliger, tomter, industitomter, industribygg og hytter for salg. Inntektene går i statskassen, og i fjor solgte tollvesenet varer for millioner kroner på tollauksjoner. I den grad det ikke skal destrueres, selger vi en del varer på nettauksjon. Det er noe vi har 3-ganger i året. Nå tar aktører som QXL seg av salget, men før gjennomførte tollvesenet dette selv, forklarer Holtoug Amundsen.


Auksjon - Næringsmarked: stk LED PANEL DIMBAR MED LED DRIVER. Vi kjører løpende auksjoner av utstyr, maskiner og kjøretøy innen blant annet anlegg, landbruk, transport og IKT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg