onsdag 1. mars 2017

Nuk smokk latex

Nuk smokk latex

Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag!


Nuk smokk latex

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Gjennom årene har mange barn hatt Nuk smokk lateks som kommer i mange forskjellige utførelser og modeller, alle like sikre, myke og bekvemme for barnet. Størrelse 0-måneder. Dette reduserer faren for uriktig tannstilling.


Sugedelen er ortodontisk, og skjoldet er anatomisk utformet. Lateks er et naturlig plantebasert produkt som er mykere og varmere samt mer fleksibelt og holdbart. Dessuten er materialet mindre attraktivt for bakterier.


Nuk smokk latex

Nuk Smokk med ortodontisk form og anatomisk skjold som gjør at barnet får naturlig og riktig utvikling av kjeven - Ortodontisk form. Anatomisk riktig utformet munnskjold med en flat knapp. Den tynne halsen reduserer presset på kjevene og senere tennene, noe som reduserer risikoen for feilstilling av tennene. Boks som kan brukes til oppbevaring eller til sterilisering. Silikon Smokk - stk.


Her hos oss finner du et stort og variert utvalg av smokker med ulike bruksområder. Norges Unge Katolikker er en landsdekkende sammenslutning av katolske barne- og ungdomslag som har sitt utspring i de katolske menighetene i Norge. Les mer om oss her. Finn laveste nettpris her.


Nuk smokk latex

Smokker i Naturgummi Naturgummi er et naturprodukt som stammer fra gummitreet. Gummitreets saft - latexmelk - utvinnes og forarbeides til ferdig naturgummi. Du kan alltid kjenne igjen en naturgummismokk på sugedelens gulbrune farge. Smokker i naturgummi er veldig myke, elastiske og behagelige å suge på.


NUK Genius 6-mnd. SunneSmokker selger naturgummismokker i forskjellige merker og modeller, herunder finner. Vanlige smokker, flaskesmokker og koppsmokker, vi har alle typer!


Om barnet er urolig eller har vanskeligheter med å falle til ro på kveldene, kan smokken gi en trygg følelse for barnet. Bruk gjerne smokklenke for å unngå at smokken faller i bakken og husk sterilisering før første gangs bruk og jevnlig. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst.


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Det ekstra flate forstykke minsker presset mot kjeven og fortennene, fordi det skaper plass til barnets tunge. Smokken er dessuten en ventilsmokk, noe som betyr at barnet presser luften ut av smokken når den blir brukt.


Fasongen på sugedelen er den samme som formen på en brystvorte ved amming, noe som gjør at den passer perfekt i babyens munn. Den buede oversiden passer opp mot ganen og den skrå undersiden gir god plass til tungens naturlige sugebevegelse. Trøst smokken er laget av Latex , noe som gjør at smokken ved bruk utvider seg. Derfor blir smokken over tid større, å du kan oppleve at barnet ikke vil ha smokken når du kjøper ny. Blir ofte en favoritt blandt de kresne smokke barna.


Navnet eller teksten er permanent gravert inn på smokkene med UV laser som forsikres at det ikke forsvinner, og vil alltid se bra ut, selv om smokken blir desinfisert flere ganger. Det er vist at en smokk kan gjøre det lettere for barnet å sove, men at det lettere våkner når smokken detter ut. Ved bruk av smokk blir ofte huden under plastdelen fuktig, noe som kan føre til smokkeutslett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg