mandag 6. mars 2017

Avslutning lue

Feminin lue i nydelig blanding av cashmere og ull. Gaver til avslutning. Dusk med knapp 15-Kjøp. Jeg fant ingen oppskrift på prematurstr. Tilbud Vis detaljer.


I tillegg synes jeg at den spissen i panna var litt vel spiss, spesielt for ei jente, kanskje, så jeg endret mønsteret litt og fikk en mer avrundet avslutning i panna.

Først viser vi hvordan du kan lage vanlige dusker med to skiver av papp. Deretter ser du hvordan du kan lage bittesmå dusker rundt en gaffel. Velkommen til DROPS Design!


Her finner du mer enn 120. Du Store Alpakka er en garngrossist som har spesialisert seg på alpakkagarn. Lue i dobbel perlestrikk. Legg opp masker på pinne 3. Strikk omganger vrangbor.

Så det skal jeg prøve å få til for dere nå! Når du har felt votten etter oppskriften så skal du gjerne trekke tråden gjennom de resterende maskene. Ofte gir dette en spiss eller en litt rufsete blomst på toppen av votten.


Dersom du isteden ønsker en mer usynlig avslutning , kan du gjøre slik: Trekk tråden gjennom alle maskene. Ta maskene av strikkepinnene, men uten å stramme til. Det er lett å lage små dekorative dusker som du kan bruke til å pynte luer, votter, vesker og interiør med. Velg størrelse og det materialet som passer deg.


Klipp en bit med papp i den lengden som du vil ha dusken. Man tar masker over på en tråd i stede for å strikke dem, og strikker videre til man kommer til samme stedet neste runde. Som ekstra finish har jeg laget ermer med rynker nederst og en tittekant som avslutning.


I nakken er det sydd kantebånd for større komfort – både kantebånd og tittekant er sydd i behagelig bomullsjersey. Stoffet i kjolen er litt gjennomsiktlig så jeg har en sort underkjole under. Skriverammer er støttestrukturer som synliggjør for elevene hvordan den ferdige teksten kan se ut.


Hos oss kan du beregne og søke lån, prøve valuta- og lånekalkulator og utføre daglige banktjenester. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy?


Fargene russen bruker på lue , russedress og annet utstyr varierer fra sted til ste men dette er de mest vanlige: Rødruss er elever som oppnår generell studiekompetanse enten det er studiespesialisering, idrettsfag, musikk, dans og drama, naturbruk, kunst, design og arkitektur, medier og kommunikasjon eller påbygging til generell studiekompetanse. Philips Hue tilbyr en rekke smarte lyspærer, lamper, armaturer og tilbehør.

Finn bilder av Sommer. I fjor kom Jorids populære vottemønster seg over i bokform, og i år er det sokkenes tur! Den store sokkeboka. Kryssordbok på nett med flere millioner synonymer. Perfekt for å løse kryssord!


Varsel om tidligere advokat Steinar Johansen Stenvaag 31.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg