tirsdag 14. mars 2017

Hippie kostyme

Vi fikser festen, så kan du tenke på andre ting. Se vårt utvalg og bestill her! Karnevalsklær - CoolStuff. Hippier og 60-talls-kostymer. Kjøp på Norges gadgetmekka!


Fred og kjærlighet til alle!

Vi har et stort utvalg av talls kostymer. Parykk , briller og Peace smykker må også til. Morsomt kostyme for deg som vil omfavne din indre hippie ! Flower Power var på alles lepper og moten virkelig begynte å svinge. Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt for festen!


Se alle våre kostymer! Her har vi samlet ALT vi har på lager, scroll i vei og klikk hjem dine favoritter. Det å være utkledd i et kostyme gir deg muligheten til å la den egentlige deg ta seg en pause.


Alltid på Temashop.

Finn laveste nettpris her. Hvit bluse med blå kanter og vide ermer. Følger med blomstrete skjørt og et fargerikt hodebånd. Inneholder bluse, skjørt og hodebånd. Kommer i størrelse Medium og Large.


Bli en del av hippie trenden som var populær på 60-tallet. Gå i demonstrasjonstog, lag plakater og ikke minst, ha fokus på fred og kjærlighet. En lekker kjole som kan brukes på hippie -party, 60-talls fest eller på Halloween. Kostymet består av kjole, hodebånd og kjede med fredstegnet.


Skandinavias festligste webshop har et kjempeutvalg innenfor utkledning, kostymer, tilbehør og dekorasjoner. Festtema er E-merket og leverandør til alle årets festlige begivenheter. Det som karakteriserte en hippie var at alt skulle lyses opp. Så kle deg ut som en hippie fra 60-tallet i dette kostyme og ta med tilbake 60-talls glamouren på festen! Om 60-talls hippie chick kostyme.


Et flott hippiekostyme som består av en fin kjole med vest, pannebånd og et peace-kjede. Materiale: 1 polyester (exclusive of trims). Gigantisk utvalg av 70-talls kostyme ( hippie og disco) Skal du mimre tilbake til det glade tallet?


Arrangere kostymefest med tallet som tema?

Isåfall er det stor sjanse for at du får oppleve en kveld med enormt mye moro og godt humør. Dette tiåret var nemlig preget av moro, glede og masse dansing. Klikk her for døgnåpen nettbutikk med alt til festen.


Dekor, kostymer, parykker til både Halloween, bursdag og temafest!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg