torsdag 16. mars 2017

Natron mot luft i magen

Les om hyllebær og Ian F. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hinderer luftsmerter i magen. I dagens artikkel skal vi se på hjemmelagde remedier mot luft i magen.


Ingefær mot luft i magen. Hvordan spiser du dette?

For å unngå luft i magen etter et målti prøv å tygge på en bit med ingefærrot i forkant av måltidet. Natron bryter ned fett og hjelper med denne ubehagelige følelsen. Hvis du ofte lider av halsbrann burde du definitivt forsøke den spiseskjeen med natron oppløst i vann etter middag for å dempe symptomene.


Sure oppstøt lindres ved å redusere magesyren, og hjelper dermed mot den sviende følelsen og ubehaget. Oppblåst mage - kjerringråd. Selv om oppblåsthet kan skyldes at man er gravid må vi som oftest legge skylden på den maten vi spiser.


Uansett årsak så kan det medføre smerter i magen. Alle som har hatt små barn med luft i magen vet det.

Artikkelen handler om å bruke natron mot sure oppstøt, og den dosen er en teskje i et glass vann, dvs mye mindre enn denne natronkuren. Hun sier: Tenk at man kan spare opp så mye tull i kroppen! Det er bare sludder. Hvis man sparer opp mye tull i kroppen skal man gå til lege, for da har man svikt i lever, nyrer eller andre organer.


Kanskje på tide å finne på noe annet. Ettersom det ser ut at videre natron bruk, vil skape flere problemer. Mange fine midler mot det.


Men jeg ville nok ha lyttet til kroppen, og tatt det litt roligere med natron. Ser nesten ut som om du har fått nok. Luft i magen skyldes svelging av luft og at tarmbakteriene produserer gasser når næringsstoffer brytes ned.


Gjennomsnittlig produseres to deciliter gass i døgnet, men hos enkelte kan det bli opptil ti ganger mer. Andre faktorer som hjelper mot luft i magen. Trening Meditasjon – for å stresse ned Tygge maten godt Fiber – fører til raskere tarmpassasje, dermed mindre luft.


Kontakt lege dersom det er sammenheng mellom luft i magen og diaré, forstoppelse, kvalme, oppkast eller vekttap over ti eller om magesmerter ikke går over. Alle er plaget av luft i magen fra tid til annen, men noen plages mer enn andre. I enkelte tilfeller kan det være symptomer på sykdom som cøliaki eller matvareallergi - eller intoleranse som laktoseintoleranse.


Når luften utfordrer magens spennvidde, er det fordi den samler seg i bobler som utvider tarmene dine, og det kan gjøre vondt - skikkelig vondt.

Smerten kan faktisk være så intens at det føles som noe er riv ruskende galt inni deg. Tarmene er nemlig fulle av nervetråder. Ved forstoppelse eller hvis man selv hindrer kroppen å kvitte seg med luften , kan man få luftsmerter og knip eller en følelse av å være oppblåst i magen. Vil også gjerne finne noe som virkelig hjelper mot luftplager.


Finn Natron Mot Luft I Magen. Hvis det er så varmt det er ingen rip alternativ, og trykk den mot siden av koppen med en. Legg litt av vann og rør godt slik at natron vil blande fullstendig. LDN virker ikke mot alle disse sykdommene.


Jeg kjenner at det rumler i magen og at jeg er skikkelig oppblåst. På apoteket får du og kjøpt imogas tabletter som hjelper mot luft og luftknuter. Jeg har problem med for mye magesyre og tar derfor ca teskje natron av og til, ikke mere enn en gang pr.


Natron kan forårsake ubalanse i kalium, klorid og natriumverdier, som kan føre til nyre, mage , hjerte og skade. Hvis du er allergisk mot natron , eller hvis du har nyreproblemer, eller har hatt hjertesvikt, ikke ta natron for forstoppelse. Mens du tar natron , unngå kalsiumtilskudd og mat med høyt kalsium, som melk, ost og yoghurt. Hvis du har en matintoleranse eller allergisk reaksjon mot visse matvarer kan dette ofte resultere i både oppblåsthet og luft i magen.


Vanlige matintoleranser og allergier inkluderer melkeprodukter (laktose, melkeprotein), korn (gluten og andre proteiner i korn), egg, nøtter og skalldyr. Halsbrann og sure oppstøt er trolig et omfattende problem blant voksne, og mange bruker syrenøytraliserende midler mot det de antar er for mye magesyre. Paradoksalt nok skyldes ”sur” mage ofte ikke for mye, men snarere for lite syre.


Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Disse smertene kan opptre hvor som helst i magen , og de kan raskt endre lokalisasjon. Du kan også oppleve press i magen.


Noen ganger kan smerten bli så intens at det føles som om noe er alvorlig galt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg