torsdag 23. mars 2017

Handle alkohol i tyskland

Bestill hotell nå, spar opptil. Gratis avbestilling! I det moderne vaskeanlegget i Tyskland kan du velge mellom flere vaskeprogrammer. Hvis du vil at det skal gå fort og bilen bare er småskitten, er Basic-programmet perfekt.


Premium-programmet byr derimot på grundig vask og pleie for bilen: forvask, tekstilskumvask, understellsvask, skumvoks, glanspolering og tørking inkl. Der står det at man må være år i Tyskland for å drikke øl og vin, og år for å drikke sprit ( eller mer).

Här hittar du många bra tips och råd om vad du ska tänka på när du åker till Tyskland och handla alkoholhaltiga drycker. Du behöver inte vara storkonsument för att tjäna på en inhandlingsresa, priserna är rejält mycket lägre än systembolaget. Om mängden alkohol som du tar med dig överstiger dessa referensnivåer, är det du som ska visa att mängden är rimlig för din eller din familjs privata bruk.


Köpa öl i Tyskland (Exportdeklaration ger pant avdrag) Om du gör en exportdeklaration i butiken när du köper öl i Tyskland så får du panten avdragen i kassan. Det å handle øl på nettet,har ikke vært en enkel sak. Godt Drikke har lett i lange tider etter nettbutikker som sender øl til Norge og som er til å stole på. Og det har ikke vært lett.


Selv om det er mange hundrelapper å spare på å kjøre over svenskegrensen, er det billigst å handle spritholdige drikker i Tyskland og Estland.

Du har lov til å bestille alkohol i utlandet til privat bruk. Du må då betale ordinære avgifter for heile partiet. Transportøren vil normalt fortolle sendinga på vegner av deg og leggje ut for importavgiftene. Du kan handle kvoten på en butikk i Belgia der du betaler avgiftene, men ikke i tax-free-butikken på Gardermoen.


Du tar ferge til Strømstad tur-retur på en dag. Du kan da handle alkohol på Systembolaget og sigaretter i en butikk i Sverige, men ikke i tax-free-butikken på båten. Les om fortolling av større mengder alkohol og tobakk enn. For å innføre øl, vin og tobakk må du være år eller mer. Skal du ta med deg brennevin og lignende over prosent, må du være år eller mer.


Vi skal til Tyskland og jeg lurer på hva som er billig i Tyskland eller om det er noe spesielt dere pleier å kjøpe i Tyskland. Hvor er det best å handle , rett over den tyske grensen fra Danmark? Er det Otto Duborg som gjelder eller steder i Flensburg eller Kiel?


På forhånd takk osv. Overskriften sier alt, hvor er det rimeligst? Hva koster en kasse med Heineken eller Carlsberg på de plassene? Vart ska man åka för att handla billigt och bra vin och avec från ett inte alltför litet sortiment? Vi har tänkt handla alkohol i norra Tyskland.


Finns det någon hemsida där man kan kika på deras sortiment innan man åker dit?

Ordningen omfatter ikke restriksjonsbelagte varer som eksempelvis matvarer, alkohol og tobakksvarer. MEN reiser du inn i Sverige fra et annet EU-lan da kan du virkelig handle. Det finnes ingen øvre grense for hvor mye alkohol du kan føre inn, men regelen er at det skal være for å dekke eget eller familiens behov.


Landets valutakrise gjør også at flere strømmer til for å handle luksusvarer til latterlige priser. Istanbul er ikke bare en billig storby å feriere i. Den magiske storbyen er en smeltedigel av kultur og historie. Calle Grænsehandel - Besøg en af vore ni grænsebutikker i Tyskland og find gode tilbud på kendte mærkevarer.


Se tilbudsavis her. Hos Calle finder du et stort udvalg til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg