fredag 10. mars 2017

Kombinert vask tørk varmepumpeteknologi

Laveste Pris i Norske NettButikker? KOKombi kombinert vask - tørk - den første kombimaskinen på markedet som tørker med skånsom varmepumpeteknologi , og i særklasse den mest energieffektive. Woolmark Blue-sertifiseringen garanterer skånsom, krympefri vasking og tørking av alle tekstiler.


Siden en kombinert vaskemaskin må klare både vask og tørk , kan den ikke designmessig være helt optimal for begge delene, mener Laitala. Basert på kundetilbakemeldingene på slike produkter, virker det som de klarer vask bedre enn tørkingen. Går lettere i stykker.

Ifølge det australske forbrukernettstedet. Man kan også stille inn vasken med utsatt start på opptil timer slik at den er ferdig når det best passer deg. Spar plass med en kombinert vaskemaskin og tørketrommel. Takket være en skånsom vask og tørk , kan du også legge i dine ullplagg i en Electrolux PerfectCare kombinert vaskemaskin og tørketrommel. Du har en alt i en-maskin som sparer din tid og din energi uten å kompromisse på prestasjonen - samtidig holder dine klær lenger.


Hvis du har valgt å anskaffe deg en vaskemaskin med tørketrommel, bør du gjøre deg noen overveielser, før du bestemmer deg for hvilken modell du gjerne vil ha. Kombinert vask og tørk med dampprogrammer, som skånsomt glatter ut rynker og fjerner lukt. Perfekt når du ikke har plass til to maskiner.

Maskinen har god vaske - og tørkekapasitet, slik at du kan få unna klesvasken i. En vaske - og tørkemaskin vil ofte fungere slik at den kan vaske et høyere antall kilo tøy enn den kan tørke. Dette skyldes trommelens innretning, fordi det kreves mer plass for å tørke enn for å vaske tøy. Kapasiteten er et spørsmål om hvor mye tøy du henholdsvis kan vaske og tørke av gangen. Du kan alltid bruke enten vask eller tørk. Med en kombinert vask - tørk maskin får du vaskemaskin og tørketrommel i samme maskin.


Her får du 3dagers åpent kjøp og vi installerer gjerne for deg! Endelig, en kombinert vaskemaskin og tørketrommel som tørker like bra som den vasker, så du kan ta farvel med hårføneren din. AutoDry gir effektive vaske - og tørkeresultater. Disse moderne vaskemaskinene med tørketrommel er like store som tradisjonelle frontlastede vaskemaskiner og sørger for perfekt rent tøy som også er skånsomt tørket.


Med AutoDry-teknologi får du et perfekt vask - og tørkeresultat på alle typer tekstiler, og med Eco Hybrid sparer du både vann og miljøet. Velg riktig kombimaskin for vask og tørk av klær. Norges raskeste nettbutikk! Alltid lave priser.


Miljøvennlig vask og tørk ØKOKombi Plus gir deg også mulighet til å tørke klærne dine ved så lav temperatur som 50°C, til forskjell fra andre kombimaskiner. Dette gjør den svært energieffektiv og spesielt egnet for vask og tørk av sarte tekstiler. Sammenlign priser på Vaskemaskiner med tørketrommel funksjon.


Finn tilbud på 1produkter fra LG, Samsung, Candy og mye mer.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Min er også av merket Ariston, men denne du har linket ser jo ut som en bedre modell, i allefall mere fancy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg