fredag 31. mars 2017

Parkas barn

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. For ditt neste eventyr. Kjøp trygt og enkelt i nettbutikken. Velkommen til Stormberg. Se mer i vår nettbutikk.

Kjøp sesongens nye klær hos Jean Paul. Sendes med ekspressfrakt hjem til deg - se mer her! Bli inspirert av sesongens nyheter. Shop dine nyheter hos Ellos nå!


Mest populære merker innen klær, sko og accessories på Zalando. Ta barna med på handleturen her hos oss, og finn de modellene som passer. Varme vinterjakker for barn kommer i alle mulige varianter, farger og design.


Kanskje dere trenger en matchende bukse til jakka, noe som holder barnet varmt og godt ute i snøen.

Det som varierer er først og fremst hvilket fôr som er brukt. Tenk nøye gjennom hva behovet ditt er, er det en tung og varm parkas eller en lett modell? Hva kjennetegner en bra parkas ? En bra parkas holder først og fremst all vind og vann borte samtidig som den puster. En fôret modell skal også holde deg varm på kalde dager. Kjøp klær og tilbehør fra Didriksons i vår norske nettbutikk.


Populære fritidsklær av meget høy kvalitet. Parkas med avtakbar hette! Avtakbar hette med pels.


Play in Bluewears parkasjakke for barn har hel glidelås og en stor avtakbar hette med avtakbar syntetisk pels. Jakken har et slitesterkt yttermateriale i polyester og et varmt fôr på. Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et usedvanlig stort og variert utvalg av ytterjakker til barn i alle aldre – til alle sesonger og allslags vær. Se utvalget og kjøp online på XXL. Vi har 1 fornøydgaranti.


Se hele utvalget og kjøp på XXL. Vinterjakka skal som regel brukes i en hel sesong og kanskje til og med flere.

Holder barna varme. Derfor kan det være lurt å investere i en god vinterjakke av høy kvalitet til barna. Alle våre vinterjakker kommer godt polstret med ulike typer fôring. Kjøp jakker til barn og junior fra merkene Bergans, didriksons og Helly Hansen til lave priser.


Kun kjente merkevarer. Kjøp parkas for barn hos Outnorth. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Storenos parkas til barn er en vind- og vanntett jakke til tur og fritid.


Storenos er laget i et slitesterkt materiale og er godt egnet til turer i skog, mark og by. Jakken er også godt egnet til bruk både i barnehage og på skole. Få motenyheter og inspirasjon tilsendt på e-post. Stilig og varm jakke som holder både overkroppen og den øvre delen av bena beskyttet mot vinterkulden.


Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag! Ved å klikke på SEND” godkjenner du våre Personvernerklæring (se over) og vil motta nyhetsbrev fra KappAhl. Slitesterkt ytterstoff og et varmt fôr holder både overkroppen og den øvre delen av bena beskyttet mot kulden. Bymarka parkas er en tøff og funksjonell vinterjakke for aktive barn.


Refleks på rygg og ermer gjør barnet mer synlig i mørket. Hetten har en flott, avtagbar fuskepelskant. Fire lommer foran med klaff. Stramming i ermeåpningen, og en behagelig. Her finner du funksjonelle jakker til barn.


Se også kategoriene skalljakker barn , vinterjakker barn og skijakker barn. Velg blant mengder av trendy Barnejakker i de riktige modellene. Handle enkelt online hos ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg