torsdag 30. mars 2017

Gammeldagse babysokker

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn. Omgangen begynner alltid midt under foten Deretter feller jeg på 1. Oppskrift på babysokker.


Størrelse 0-mnd (6-mnd) Jeg strikker dem i litt tynt babygarn,men mye annet kan også brukes. Legg opp masker og strikk rett på alle pinner i alt (60) pinner,=(30) riller. Når man strikker gave til en liten baby, er det hyggelig å lage noe som de ikke vokser ut av med en gang. Mange babysokker er veldig skjønne å se på, men ikke så praktiske i bruk. Jeg har verdens snillest mann, voksne flotte barn,som igjen har gitt meg fantastiske barnebarn.


BABYSOKKER Gammel oppskrift, strikkes med Baby-ull og pinne nr. Begynner med foten. Nydelige babysokker ! De blir nok deilig å ha på en liten fot. Gammeldagse ullester (ingen tittel) Om garn, tøy, sne og forventninger.


Jeg sier ikke at dette er den riktige måten, men jeg synes den er enkel å skjønne. Kjempefine babysokker og jeg er helt enig, de er veldig fin fasong på og sitter godt på foten. Enkle å strikke er de også. Fin måte å få brukt litt av det tynne restegarnet på, for det går ikke så mange gram i hvert par.


Håper du får en kjempefin dag i vårsola! Gratis oppskrift på vasegenser. Husflidsdager på Torderød. Vi har sokker for alle barn. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Kjøp i dag!


Det er gull verdt f sokker som sitter godt p foten, jeg hater sokker som m settes p mange ganger i lpet av en dag p sm. Et par med babysokker har kommet ut av strikkefabrikken. Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum. Mamma til mormor til farmor til gift - glad i familien min, dans, musikk og fotografering. Nye mønsterkataloger.


Den store sokkeboka. Her finner du mer enn 120. I fjor kom Jorids populære vottemønster seg over i bokform, og i år er det sokkenes tur! Ullbukser til baby. Behagelig og praktisk.


Kjøper du strikkepakke hos oss får du alltid med gratis strikkeoppskrift på papir. Babybukse Eg er nok av den gammeldagse typen som synes de nye verdensborgerne er nydeligst i. Dale Garn Pure Eco Baby Wool Love. Stikk innom en strikkebutikk og bla gjennom de forskjellige reklameheftene de har stående ute.


I dette heftet finner du oppskrifter til de aller minste. Kolleksjonen består av jakker , bukser, sokker og praktiske babytepper i ulike teknikker og varierende. Babylue, babyvotter og babysokker – strikkeoppskrift.


Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til. Dette er altså det jeg strikker på nå. Det er sokker med et maskemønster jeg fant på par babysokker som ble kjøpt på Bornholm i fjor. Jeg har strikket flere av disse før og jeg har blogget om dem bl.


Det er et fornøyelig og superenkelt mønster, det blir liksom litt som fletter uten at det er fletter. Fine sokker - de ser så gode ut! Men jeg har ikke fått strikket dem enda, det må jeg snart gjøre noe med. Søte små babysokker i tradisjonsstrikk. Strikket i rester av babyull fra Dale på pinne 5. Vinteren er på vei og nå er tiden for å strikke eller hekle varmere klær.


Fant en oppskrift som min mor brukte på 60-tallet:.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg