fredag 3. mars 2017

Sokker med løs elastikk

Forny vårgarderoben med nyheter fra mer enn 2. Oppdag de nye sokker trendene på Stylight. De er spesielt tilpasset diabetikere og personer med følsomme bein, men også for de som ønsker behagelige sokker som ikke strammer. Bambus sokker med ekstra løs elastikk i benenden som sitter opp uten å trykke.


Denne sokken passer til alle som ønsker en behagelig sokk som ikke strammer, men det gjør den spesielt egnet for diabetikere. Fakta om bambusviskose: Runde myke fibre som er gode for sensitiv hud.

Sokker i mer bærekraftig bomullsblanding. Sokker med løs elastikk øverst og dekorativt ribbestrikket skaft i 2-pk. KappAhl er medlem i Better Cotton Initiative (BCI). Forsterket tå og hæl for økt holdbarhet.


Løs elastikk hindrer trykkpunkter. Bambus er en veldig myk og behagelig materiale. En god og varm sokk gjør alltid godt for kalde føtter. Her finner du et utvalg sokker med blant annet god antisklieffekt for glatte gulv og løs passform som gjør at de ikke strammer.


Anerkjent som årets beste selskap på TextilLegProme.

Pingons lanserer moderne design sokker til salgs, og oppdaterer hele tiden rekkevidden til kundenes krav. Takket være erfarne spesialister utvikler pingonene seg nye modeller av sokker , for eksempel: medisinske sokker med en løs elastikk som ikke klemmer foten. Har du strikket strømper i årevis, men mangler skubbet for at prøve en ny hæl eller tå, eller er du novice og skal i gang med dit første par, så kig godt med her, hvor vi gennemgår alle de mest almindelige teknikker – helt enkelt og ligetil, så alle kan være med.


Finstrikkede sokker i myk bomullsblanding med høye skaft og elastikk øverst. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker.


Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost. Breeder`s potesokker langdistanse, er potesokker beregnet på sneføre, de er lette og myke i stoffet. For å beskytte mot såre poter på hunden, som ofte kan oppstå når hunden løper i harde løyper eller på kornete sne. Ikke gå glipp av nyheter og eksklusive tilbud.


Da klarte vi igangkjøringer på steder det var umulig å komme i gang med bare vinterdekk. I løs snø virket det som dekkene gjorde en bedre jobb en sokkene. Har du gamle og dårlige dekk vil nok effekten bli mye større.


Vi kjørte cirka en mil med sokkene på, og selv med hjulspinn og moro ble de ikke så veldig slitt. Den fjerde omgangen forskyver du mønsteret med en maske ved å starte med en vrang, for så å strikke videre tre rette og tre vrange. Fortsett å forskyv med en maske etter tre like omganger. Når sokken er blitt så lang som du vil ha den, går du løs på tåfellinga (hvis du ikke vil nøye deg med leggvarmere, da). Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg