mandag 27. juni 2016

Aldersgrense tatovering spania

Jeg ville uansett sett an stedet før jeg tok en tatovering der, og sjekket om de ivaretar hygienen og ikke minst er dyktige. Kanskje kjenner du noen som har tatt tatovering i Spania og kan anbefale et sted? Håper også du har tenkt nøye gjennom motiv, for dette er jo noe du skal gå med på kroppen resten av livet. Siden en tatovering er noe du vil ha livet ut, er det naturlig at foreldrene dine vil kunne sette en grense for når du kan få dette.


Det finnes ingen lovbestemt aldersgrense for når man kan få tatoveringer i Norge. Likevel er det slik at de aller fleste seriøse tatoveringsstudioene har en aldersgrense på år.

Kravene til tattoveringsstudio er de samme i hele EU som i Norge, så det er ingen grunn til å bekymre seg. Det er helt trygt å tatovere seg i Spania. Når det gjelder innførsel til Norge, er det Norske lover som gjelde. Ta ikke en tatovering som en impulshandling i ruspåvirket tilstan enten rusen er en sterk forelskelse eller etter en festnatt på byen.


Da kan du være ganske sikker på å angre. Aldersgrense for kjøp av alkohol i Spania. I Spania kan du kjøpe alkohol når du har fylt år.


Den juridiske alder for å drikke alkohol er år , men kjøper over år.

I mange provinser i Spania kan du kjøpe vin eller øl hvis du er sammen med foreldrene. Utrolig mange kontakter oss for å høre hva tatoveringen de ønsker vil koste før de bestiller time. Overrask noen med et gavekort fra Starlight Tattoo! Tatovering til sommeren? Våre gavekort har ingen utløpsdato.


Drop-in alle dager. Bestill hotell nå, spar opptil. Gratis avbestilling! Som nevnt ovenfor er det lite heldig å dra på fylla, sole seg eller bade etter at man har tatt tatovering. Min (kjedelige) anbefaling er å heller spare opp litt ekstra og ta den her i Norge.


Da er det mindre sjanse for sitte av virus, samtidig som man reduserer risikoen for infeksjoner i tatoveringen. Hei, jeg er en gutt fra Oslo som sterkt ønsker tatovering , og jeg vet alt om at. Jeg trodde faktisk det var aldersgrense på tatovering ? Men uansett er jeg ikke ute etter å straffe noen, bare si i fra at jeg ikke synes dette er greit. Hvilken aldersgrense kreves for å leie bil i Spania ? I denne artikkelen skal vi ta for oss hvor gammel du må være for å kunne leie leiebil i Spania.


Så slipper du eventuelle overraskelser og ulempen med ingen leiebil når du skal på ferie.

Alle leiebilselskapene har sine egne regler som du forholder seg til. Her på LeiebiliSpania. Vi leverer vi de nyeste bilene til de laveste prisene. Dette skiller oss fra våre konkurrenter, og har gjort at LeiebiliSpania. Vi gjør alle stilarter innen tatovering og kan hjelpe med cover-ups hvis du har vært uheldig.


Vi har års aldersgrense.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg