onsdag 8. juni 2016

Enkle ting å hekle

Enkle ting av Terese Hjemmelaget på ekte vis. Strikket lykt Jeg har sett mange fine heklelykter, men jeg er ikke så god på å hekle. Elin Madsgård Hekledilla Morsomme småting du hekler raskt og enkelt.


Jeg kan allerede nå avsløre det beste rådet som jeg har benyttet meg av mens jeg skulle lære å hekle : Du må ikke gi opp, for øvelse gjør mester. Det er en klisjè, men det er helt sant.

Hva skal du bruke for å hekle ? Du skal faktisk kun bruke en heklenål og et enkelt garnnøste, så er du klar til å kaste deg ut i første maske. I og med at det er overkommelig prosjekt for de fleste. Det har kommet mange kommentarer og spørsmål om hvordan hekle ulike ting. Kan du hekle fra før og bare ønsker oppskriften, gå til bunnen av innlegget, der finner du hele oppskriften. Start å lage en knute med en løkke.


Stikk heklenålen inn i løkken og stram til tråden. Alt i alt er det hyggelig å hekle din egen julepynt og du kan lage mange forskjellige ting.

Jeg har vist deg ni forskjellige hekleprosjekter hvor mange kan lages på èn enkel aften. Etter et lite dykk i skuffen med det rare i kom jeg opp igjen med en nøkkelring og to binders med samme farge. I garn kurven fant jeg litt garn og en heklenål. Og tro meg, det er ikke mye garn du trenger til å lage disse.


Ikke tok det lang tid heller. Det tok faktisk lenger tid å feste trådene enn det tok å hekle skøytene. De fleste av oss har ting i skuffer og skap som brukes sjelden eller aldri, uten at det nødvendigvis er skrot. Her er ideer til hva du kan bruke tingene til!


Jeg startet med å hekle noen luftmasker (så mange dom du tenker at den trenger rundt halsen). Så satte jeg disse luftmaskene sammen til en ringe. Videre hekketid jeg fastmasker rundt og rundt.


For å forme hodet som en kanin måtte jeg øke og ta inn litt masker her og der (vet egentlig ikke hvor). Jeg vel ganske overrasket over resultatet. Dette er enkelt å strikke, men tar litt lengre tid da det er såpass mye garn, samt at du må lage det så tidlig at du rekker å tove det og ikke minst å tørke det etter toving. Super gave, kjempefint, og så godt og varmt å ha med på tur!


Jeg synes du kunne gitt tips på papir hunpapir katt, papir svane, skilt og ting som barn fra - år synes er morsomt og lage.

Hilsen en som elsker å lage ting. Men også kaker foreks. Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. Skip navigation Sign in.


Flørter med forumet. Det var litt gøy å komme med forslag til hjemmelagde gaver som jeg synes er gøy å gi bort. Meste parten av det jeg lager om dagen er jo ganske hemmelig, så ikke jeg kan legge ut her enda. Så ved å se gjennom ting jeg har laget tidligere eller ting jeg har lyst til å lage, så har jeg funnet frem noen tips om hjemmelagde gaver.


Få ting er så koselig som når store og små samles rundt bordet for å være kreative sammen. Det finnes alternativer som er minst like enkle og som er gøy å lage, bare ta en titt på disse tipsene! Med tykt eller dobbelt ullgarn og grov heklenål, går det fort å hekle noen oldemorsruter. Når rutene er hekla og sydd sammen, kan de toves i vaskemasinen på grader med litt grønnsåpe.


Resultatet kan bli bordskåner eller sitteunderlag. Tøm sekken med restegarn og sett igang! BOMULLSPADS ER ENKLE og morsomme å lage, og på et øyeblikk har du laget et helt sett. Jeg har nemlig satt meg fore å lære å hekle , og aller helst prøve meg på en rund pute, så da var dette midt i blinken. Så mye fint du lager!


Masse flott inspirasjon her inne! Mitt tips er å begynne med å hekle blomster. Hekling er både gøy og enkelt. Det var det første jeg lærte meg, så begynte jeg å hekle luer og bestemorsruter, sier Nærø.


Hvis man først lærer seg de forskjellige maskene, er det enkelt å lage egne modeller selv. Først kan man starte med noen enkle oppskrifter, sier Frydenlund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg