torsdag 23. juni 2016

Bergans softshell jakke dame

Bergans softshell jakke dame

Alt du trenger til din neste turopplevelse. Fri frakt og retur på alle ordre. Klær utviklet spesielt for jakt. Teknisk bekledning fra Bergans. Turtøy for norske forhold.


Stilige klær av god kvalitet. God passform, lav pris! Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Kjøp klær fra din lokale motebutikk.


Fri retur og gratis frakt ved kjøp over 4kr. Stort utvalg av softshelljakker til dame online. Velg blant flere modeller og farger. Se hele sortimentet i vår nettbutikk. Lommene sørger også for ventilasjon når de er åpne.


Bergans softshell jakke dame

Ingen sømmer i siden for å forhindre at det oppstår friksjon. Dette gir høy komfort ved bæring av sekk samt mindre slitasje. Gratis retur og bytte. Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.


For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Kjøp skijakker, dunjakker, skalljakker, regnjakker, fleecejakker, ulljakker og mange flere online. Utforsk vårt store utvalg av softshell jakker til dame. Bergans arbeider med en membran som heter Dermizax.


Bergans softshell jakke dame

Velg mellom flere kjente varemerker. Se mer og kjøp på XXL. Hos XXL har vi et stort utvalg av jakker til dame fra kjente merkevarer som Bergans. Cellbes elsker alle fasonger. Prisløfte og kostnadsfritt bytte.


Boozt har 6kvalitetsmerker og enkel retur! Alltid gode priser! Bergli softshelljakke til dame er en myk og lett jakke spesielt utviklet for et aktivt friluftsliv. Jakken er godt egnet til turer i skog og mark, og som fritidsjakke. Kraftig vindavstøtende.


Bergans softshell jakke dame

Lett og smidig softshelljakke med et teknisk snitt, til klatring og høy aktivitet. Vindtett og vannavisende materiale med fireveisstretch. Jr Kleivi 4-Way Stretch Softshell. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Sammenlign tilbud fra Bergans. Sprinter jakke til dame er en kombinasjon av tynn softshell på ermene og lett vattering foran og på rygg. Det er en vanntett, vindtett, fleksibel og ventilerende membran spesielt utviklet for å beskytte mot all slags vær og bevare det høyest mulige nivået av komfort.


Dette er en allsidig jakke til tur, trening og friti og den er myk og behagelig. Jakka har to praktiske glidelåslommer. Hvis du trenger en ny Softshell - jakke så har du kommet til rett sted.


Vi har nemlig samlet et stort utvalg av mange utrolig gode Softshell -jakker her på Zalando. Du vil finne jakker i både lange og korte, fargerike og nøytrale modeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg