onsdag 1. juni 2016

Macchiato farge

Reserver på Macchiato , Hakuba. Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!

Er en rødaktig beige tone. En varm beigetone med klare røde undertoner. Skal du ha lysere farge så kanskje hamp eller teblad? Malte nettopp gangen i macchiato med bomull lister. Mange velger ferdigmalte vinduer og dører.


Ta en titt på farger som 10Grå Harmoni, 18Valmuefrø og 14Grå. Har malt soverommet med fargen Macchiato , og små detaljer med fargen Solid.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Hvilken farge ville du anbefalt til veggen på kjøkkenet? Rommet er ganske lyst, men kjøkkenbord og stoler er svarte, så kanskje en lys farge. Feks sand eller macchiato ? Mitt neste spørsmål, jeg ønsker også å male hele soverrommet, gjerne litt mørkt i en farge som passer til den jeg evt velger i kjøkkenet, slik at det blir en.


Dette skjedde i den forrige leiligheten der vi malte gangen i macchiato og følte den var rosa på dagtid. Ja har sett at den heter kalk, men ser også at den kan se ganske grå ut (noe vi ikke ønsker). Vil ha en farge som er i nærheten av macchiato eller en annen beige farge som ikke er gul, men heller ikke like grå som kalk, frostrøyk. Jeg vil selge for 5nok. Syns skandinavisk lys er altfor gul.


Dette er en farge som har en ncs kode som forteller oss at den består av både grønt og gult. Men denne fargen spiller deg et lite puss, for opplevelsen av fargen er at den er en svakt rødlig beige tone. Vil kunne oppleves noe rosa i enkelte settinger. Sjel – en svak gulaktig beige tone.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Den er nesten mer brun enn grå og middels mørk. Pris for små forhandlinger. Kalkgrå er gråere.


Tror ikke jeg ville ha gått for noe mørkere enn det med mindre rommet er veldig stort og lyst. Gråaktig hvit, med et hint av gult, noe som gir fargen svak varme. Passer godt til gråtoner med litt gult i, som Lys Antikkgrå, Antikkgrå og Grå Harmoni. Lys, varm, rødaktig beige. Den går godt til beige toner med stor grad av rødhet i seg, som Macchiato og Muskatnøtt.


Inspirasjon når du skal male ute. Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg