fredag 24. juni 2016

Baby 3 mnd

Jenter veier i gjennomsnitt 5. Vi gjengir gjennomsnittsvekt og -lengde. Normalverdiene for jenter er vekt mellom 4. Guttenes normalverdier er 5. Babyens utvikling, måned for måned.

Når babyen er rundt måneder, gjør babyen en ny oppdagelse: Hånden sin. Ved måneders alder vil de fleste foreldre la barnet vaksineres. Følg babyens utvikling måned for måned fra fødselen til barnet fyller år. Denne vaksinen gjentas ved ca. Råd til foreldrene om hva dere kan forvente dere,.


Det er nå barnet begynner å se sammenhengen mellom årsak og virkning. Et godt eksempel: Hvis jeg gråter, kommer det noen og løfter meg opp. For en fantastisk oppdagelse!

Synet blir bare bedre og bedre. Det er morsomt for barnet å se på en uro som beveger seg, for nå klarer det å følge med på den en stund. Ansiktet ditt er likevel fortsatt det mest interessante. Rekk tunge og hold. Til dere som har baby på rundt mnd.


Og når våkner barnet om morgenen? Vi legger frøkna rundt åtte ( sovner som regel ikke før rundt ti) og våkner 9-9. Størrelsesguide baby -mnd. Brystmål måler du der bysten er størst. Hoftemål måles på det bredeste punktet.


Nå er det på tide med leggerutiner og en bamse! Etter innføring av rotavirusvaksine har det vært en betydelig nedgang i antall tilfeller av sykdommen hos barn under fem år. Rotavirusvaksinen gis i munnen og smaker søtt.


Første dose gis tidligst når barnet er uker, og senest når barnet er uker. Andre dose gis ved -månedersalder og senest når barnet er uker. Man får tak i babymat på glass fra mnd , men ikke sett noe fra mnd ? Kan man begynne å servere most banan?

Føler meg litt blank på dette. Jeg skal hilse på en venninne og hennes baby for første gang. Og den lille har rukket å bli 3. Prisen har ingenting å si, har lyst til å gi noe ordentlig. Min mnd og dager gamle sønn er smittet av sin storesøster på år, og blitt forkjølet med et skikkelig ekkelt forkjølelsesvirus. Lillebror er syk på andre dagen med høy feber (mellom 3 og 39), tetthet og hoste.


Feber baby under måneder er uvanlig – lege bør oppsøkes. Se til barnet minst to ganger den første natten med feber. Lek er utrolig pedagogisk og like lærerikt og utviklende, uansett alder.


De første lekedagene i livet begynner som regel i et babygym. Her blandes farger med former og lyd som oppmuntrer til fokus og formlære. Med tiden skal de ustøe første stegene bli tatt og da kan et hjelpemiddel være fint å ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg