tirsdag 28. juni 2016

Billig middag kiwi

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.


Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Med rødbetburgere kan du lett slenge sammen en kjøttfri middag til én. Slik lager du kjapp og billig hverdagsmat. Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde.


Produktene har blitt en suksess, og det er tydelig at KIWI har møtt et behov i markedet. Produsentene har til og med jobbet søndagsskift for å kunne levere nok strimlet svinekjøtt, sier ferskvaresjef i KIWI Harald Bregner. Kjøp ferdige middagsretter og alt annet til ukeshandelen billig i din matbutikk på nett!


Billig middag for èn.

Rene, enkle smaker En fullverdig middag bør som kjent inneholde en god andel grønnsaker. Middager og tilbehør. Den delen er ikke alltid like populær hos barna. En nye serie med billige middagsprodukter i enkeltpakninger skal sørge for at kundene slipper å kjøpe, lage og kaste mer mat enn de trenger. Matkasting er en enorm miljøutfordring.


Samtidig ønsker vi å hjelpe kundene våre med å kaste mindre mat hjemme. Her er tips til måltid du lager på rekordtid. Perfekt i en hektisk hverdag!


Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? Har du ingen daler, kan du lage indisk dal til middag. Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig ! Arabisk gryte har alt som utgjør en middags-klassiker.


Ser du hva som er forskjellen på disse tacoene? Denne tikka masalaen har alt – utenom kjøtt. Derfor ender det for mange med at maten blir laget i full fart for husfredens skyld.


Slike middager blir sjelden særlig sunne, og matgleden blir lett glemt. En bedre måte å løse en slik situasjon på er å skrelle en gulrot som småen kan knaske på mens du lager noe sunt og godt til middag. Rå grønnsaker faller ofte bedre i smak hos de.

Billig og god middag Blogg med oppskrifter på god og billig middag til hverdags, fra - kroner per porsjon. Dra dette ikonet ned i den grå kalenderlinjen nederst på siden. Her er oversikten over alle middagene du har planlagt.


Klikk på “handlelapp” oppe til høyre for å generere innkjøpsliste til dine valgte oppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg