fredag 10. juni 2016

Pitapizza med kylling

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Lyst på en rask og enkel pizza? Toppet med agurksalsa smaker pitapizzaen rett og slett superdigg! I samarbeid med Joker Pkårer Norges beste dialektuttrykk Onsdag 01.


Koblet inn barnevernet etter fyrverkeri Politiet har opprettet en barnevernsmelding etter at flere barn avfyrte fyrverkeri mot personer og kjøretøy på Sandvika storsenter i Bærum i ettermiddag.

Varm pannen med litt olivenolje. Stek kyllingen sammen med chilli og hvitløk til det nesten er ferdig. Kok opp vannet med buljongen.


Når vannet er ferdig, ta det av platen og hell opp i couscous. Pizza med creme fraiche, kylling , bacon, rødløk og tomat. Dette skal trekke i ca.


En av mine lesere fortalte på vårparten om en nydelig pizza hun hadde fått servert i Praha for en tid tilbake.

Den var fylt med fløte, kylling , bacon og rødløk. Hun lurte på om jeg hadde oppskrift på en tilsvarende pizza, og det hadde jeg ikke. Stek løk og hvitløk et par minutter.


Tilsete kjøttdeigen, ha på salt og pepper. Ha i paprika og sopp, og ha evt på litt vann for å justere konsistensen på sausen. Fordel fyllet oppå pitabrødene. Topp med ost på hver pizza. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Sett pizzaen i forvarmet ovn på pizzastenen og stek i 5-minutter til pizzaen har fått fin farge og osten bobler. Pynt med litt grønt om du vil og kvern over litt pepper før servering.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Lag små pizza av pitabrød som bunn!


Server til middag eller som kveldsmat.

Toppingen kan varieres, bruk det du har i kjøleskapet. I stedet for at fylde pitabrødene kan du bruge dem som pizzabund og fylde dem med lækker kylling og feta! Har du ikke rester liggende kan du bruke denne oppskriften. Med valget mellom skinke, chorizo og kylling blir dette en middag som passer hele familen.


Still matlagingsspørsmål og få svar fra Knorr eller andre besøkende, få tips til matlagingen og en ukeplan for hele ukens middager. Ta med deg pitabrød og karrikrydret kyllingsalat på tur. Rør rundt og smak til med salt og pepper. Slik lager du pitapizza. Man kjøper (eller baker) ferdige pitabrø grove eller fine, og dekker de med ønsket fyll, ost og andre godsaker.


Grillet kylling kan brukes til alt. Spis den hel med tilbehør eller bruk kjøttet i salater osv. La stekeplaten stå i ovnen mens ovnen varmes opp.


Legg pizzabunnen på bakepapir og legg bakepapiret med bunnen rett på det varme stekebrettet. La bunnen steke på nederste rille de første minuttene. Pitapizza med kylling.


Bland sammen créme fraîche, finhakket hvitløk, sitron, salt og pepper og smør det utover pizzabunnene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg