tirsdag 14. juni 2016

Ekeberg gård enebakk

Jølsen og industri. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har ulike dyreslag som går fritt på området eller i en innhegning hvor du kan gå inn. Vi ønsker at mennesker i alle aldre skal få oppleve husdyrene våre på nært hold og lære om dem. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Få rabatt i vår kunst- og designbutikk.

RUSLETUR PÅ EKEBERG GÅRD OG TIL BYGDEBORGEN PÅ SLOTTSÅSEN. Turledere: Arne Østerby og Nils Klavenes. Turdeltagerne ble guidet rundt i den fantastiske hagen på Ekeberg.


Det var et overveldende oppmøte. Finn besøksgår åpningstider, arrangementer, tilbu lei lokale. Vi har fulgt drømmen om livet på landet som bønder. Nordre Lindeberg gård er en besøksgård som er åpen for alle.


Vi ønsker å formidle kunnskap om de vanligste husdyrene i norsk landbruk, og har et mangfoldig dyrehold.

På gården har vi også en aktiv landbruksproduksjon med melk og kjøtt. Foretaket har registrerte ansatte. Er noe feil på oppføringen? Følg stien sørover en snau kilometer i lettgått terreng.


Vi arbeider primært i den nordre delen av Bydel Nordstrand fra Bråten. De dyrker også poteter. Man kan besøke gården om sommeren også, da noen av dyrene beiter på selve gården.


Bogstad gård har aktiviteter for hele familien, kafé, butikk og selskapslokaler. Gården er åpen for besøk fra ca. HOLMTJERN OG TUGGERUDTJERN UNDER EKEBERG GÅRD I KIRKEBYGDA. Hundene presentert under er hundene som bor hos oss på FOD gården.


Vi har til enhver tid mellom ± hunder på gården. Created with Sketch. Add a comment or suggest edits History. Han bygslet da bort gården.


Vang, Nes, Muleru Mjerskaug m. Både gården og Folk og Fe as, som bruker gården som en base i sitt daglige virke, har opparbeidet et solid rykte som arena for hovedaktiviteten med tilrettelagte tilbud for barn og ungdom.

Alle disse fungerer som flotte miljøarbeidere og gode ambassadører på gården. FOD- gården ligger på Klemetsru syd i Oslo og er foreningens hjem for hunder og katter som søker nye hjem. Enebakk hans arvegods.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg