torsdag 2. juni 2016

Grønn salat til fest

Frisk grønn salat er det perfekte følge til et utall av retter og et supert utgangspunkt når du vil komponere din egen favoritt. Bruk forskjellige typer salat som gir forskjellig smak og konsistens. Vask og tørk salaten godt. Det er viktig for at dressingen skal henge på bladene.


En håndfull friske urter setter en ekstra spiss på det hele.

I denne salaten skal alle ingrediensene være grønne , og den kan også serveres som tilbehør til både pølser, kylling og fisk. Tips: Det er fantastisk å bruke rotgrønnsaker i salat. Sammen med brødkrutonger og litt hvit geitost så blir det en mettende og kjempegod salat du gjerne kan servere til middag.


Ta ca like store deler med hver salat. Riv de forskjellige salatene og legg dem på et fat. Hell over eddik og olje, dryss over salt og pepper, finstrimlet vårløk og flatpersille.


Legg basilikum og gressløk på til slutt. Det er også deilig med Fransk vinaigrette på denne salaten.

Kommentarer til grønn salat med avokado 0. Vær den første til å kommentere! VG Rabattkoder Et kommersielt samarbeid med KickBack. En oversikt med mange tips til å lage en bedre salat. Denne oversikten hører sammen med min andre artikkel om å bygge sin egen salat. Les mer om denne saken.


Vi har oppskrift på super gode salater, passer like godt til lunsj som til middag. Lei av å lage den samme salaten? Her er gode oppskrifter. Det er disse smaksrike og mettende oppskriftene gode bevis på. Det er ikke mange årene siden en salatbolle her i Norge var ensbetydende med hodesalat (kinakål!), agurk og tomat.


Den tiden er heldigvis over, og nå lager vi salater med inspirasjon fra alle verdens kanter. Vi har ofte en grønn salat ved siden av hovedretten til middag. Det er så mye mat som er brun, og da synes jeg det kvikker opp så fint med noe grønt på tallerkenen. Dessuten gir en blandet grønn salat verdifulle vitaminer og andre næringsstoffer. Når jeg lager en grønn salat forsøker jeg å blande flere forskjellige salattyper.


Kjæresten feiret fødselsdag igår, og en av tingene han ønsket seg og spise, var en grønn salat.

En enkel grøn salat , der kan serveres til alt …. Salat er ikke bare for folk på slankern. Frisk salat passer til pai og annen sommermat. Denne er med grønn salat , friske urter, vårløk og valnøtter. En lett dressing av eddik, olje, salt og pepper helles over.


Dermed får du en nydelig dressing som passer perfekt til den sunne og lekre kyllingsalaten, men som også fint kan brukes som tilbehør til andre typer salat. Her har vi brukt ferskosten sammen med litt honning, sitronsaft og frisk basilikum. Grønn eggerøre Til spekematfatet hører også lune nypoteter, vendt i en klatt godt smør, friske urter og litt salt, og en stor skål med irrgrønn eggerøre.


Se video: Slik lager du en stor. Først noen tips for å unngå kaos på tapasbordet: Det er lett å lage alt, alt for mye når det kommer til tapas. Regn omtrent 5g – 6g mat per hode, og topp heller opp med rikelig med godt brød eller foccacia om du skulle være redd for å lage for lite mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg