mandag 20. juni 2016

Sjokolade cupcakes med hvit frosting

Sjokolade og Søtsaker du kan gi bort i Gave eller unne Deg Selv. Nordens største utvalg! Smaken av sjokolade er kanskje verdens mest elskede.


Man setter alltid stor pris på å få servert saftige kaker. Oppskrift på cupcakes med sjokolade.

Se video som viser pynting med frosting på cupcakes. Smelt den hvite sjokoladen. Denne frostingen smaker nydelig på cupcakes.


Den er laget med vanilla bean paste som gir en deilig, ren vaniljesmak, og en bra kvalitet hvit sjokolade. Den har en luftig konsistens som er perfekt til å pynte cupcakes med. Hvit sjokolade frosting er en utrolig gode krem som er perfekt å bruke på cupcakes.


Tilsett konditorfarge for å få forskjellige farger.

Viktig at smøret er rompemperert og mykt. Start med å helle kokende vann over kakaopulveret, og rør godt sammen. Muffins – eller cupcakes , som de kanskje også kan kalles – fra Lise Finckenhagen. Bringebær og hvit sjokolade i deigen, og ostekrem med sitron på toppen. Når det kommer til cupcakes så er det viktig at de smaker like godt som de ser ut.


Sjokolademuffins med sjokoladekrem - eller Sjokoladecupcakes om du vil - er supert å kose seg med denne siste helgen i januar! Muffinsdeigen inneholder rømme, som gjør sjokolademuffinsene ekstra myke og saftige. Her er det en del som feiler mener jeg. Erstatt hakket hvit sjokolade med smeltet mørk sjokolade og dropp bringebærene. Pynt med sjokoladeglasur, ostekrem eller tykk melisglasur,.


Ti oppskrifter på muffins og cupcakes. Minmote var hos meg i går for å gjøre en sak om hårpynt. Jeg bakte i den anledning cupcakes i vårens trend farger.


Måtte jo være litt motebevisst når de kom på besøk:) Selve cupcaken er med bringebær og hvit sjokolade. Frostingen er en cream cheese frosting som jeg har farget med wilton sine gelefarger. Kaker med Oreos blir alltid populære, og disse cupcakesene er intet unntakt!

Kakene består myke muffins med Oreobiter og en superdeilig frosting på toppen som kalles for White Frosting. Kremen innholder både hvit sjokolade , kremost og vanilje, og blir bare sykt god! Herlige, amerikanske cupcakes med Oreos og fluffy frosting laget med vanilje, kremost og hvit sjokolade ! Miks på lav hastighet til melis blander seg med smør. Miks deretter på høy hastighet til det blir luftig.


Miks noen minutter til den er hvit og fin. Alternativt kan du smøre på med en kniv. Pisk smør og sukker hvitt. Pynt eventuelt med strøssel, glitter og stas. Vi droppet det hjemme hos oss, cupcakes med rosa frosting var mer enn nok glam for gutta mine ;).


Kakene kan fint fryses, men fortrinnsvis uten frosting. Frosting er en myk og kremet topping som smaker fantastisk på cupcakes. Smaken er ofte litt søtsyrlig med kremost i oppskriften. Ta ut kakene av kjøleskapet noen minutter før servering, så frostingen blir myk og god.


Cupcakes med frosting bør alltid oppbevares i kjøleskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg