mandag 13. juni 2016

Dikt lykke til videre

Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel. Hundrevis av bøker på tilbud! Jeg våkner i villrede om morgenen, revet mellom lysten til å gjøre verden til et bedre sted å være eller å bare nyte det verden har å by på. Dette dilemmaet gjør det vanskelig å planlegge dagen.


Menneskesinnet er et særegent sted.

Helt på egenhånd kan det gjøre himmel om til helvete, og helvete om til himmel. Nøkkelen til lykke er å la hver situasjon være som den er i stedet. Den er en unik diktsamling bestående av kjente og kjære dikt side om side med noen av de viktigste, nye stemmene i norsk poesi. Trenger du et godt sitat?


Her finner du tips og inspirasjon til hvordan du kan gratulere med ny jobb. Gratulerer så mye med ny jobb! En liten side med kjente og kjære sitater,kloke or dikt ,forfattere, lykke ,kjærlighet,sorg og barn.


Vi tenger alle gode ord.

Tekster og dikt til spesielle anledninger. Se også: Dikt til kollega – Tekst til pensjonisten – Gave til kollega. Gled den som skal slutte med en flott avskjeds-bukett. Lykke til videre i din nye jobb. Dette er et dikt der Inger Hagerup ikke er så bundet av rytmen og rimene som hun pleier å være.


Det er imidlertid noen rim og nestenrim allikevel, de faller meget elegant på plass. Så sender de kanskje et brev hvor det står Dessverre du fikk ikke jobben. Gjør et bokkupp her.


Du får ha lykke til videre med jobbsøkingen, ofte sender de ikke svar engang. Innvandrere med høy utdanning burde selvsagt få jobber innen det yrket de kan, og ha den stillingen de er kvalifisert til. Kanskje ein ikkje var klar over det på den tida, men diktet bringar deg tilbake til ein tid utan like mykje ansvar.


Tilbake til ein tida kor dagens mål var å rekke barnetv og vekas høgdepunkt var laurdagsgodt. Hopp til navigering. Diktet vekkar gode minner for mange. Skal i et bryllup til helga, og trenger tips til tekst til bryllupskortet.


Noen som er god på sånt? Ja, jeg levde mange dikt.

I svimlende lykke kjenner je. Jeg har ikke noen å komme me men jeg må bare si at jeg har selv konfirmant om noen få uker. Til nå har jeg bare tenkt på alt det praktiske rundt konfirmasjonen, helt til jeg leste diktene til AB her.


Denne her fikk det hele til å gå opp for meg, og det kom en tåre, det må jeg innrømme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg