fredag 3. juni 2016

Basilær migrene

Det er viktig å søke medisinsk nødhjelp hvis en person viser tegn til en basilaris migrene for å minimere risikoen for permanent hjerneskade eller plutselig død. En nevrolog kan diagnostisere en basilaris migrene ved å evaluere rapporterte symptomer, spør om familiær historie med migrene og hjerneslag, og utfører en rekke diagnosetester. Hva er en basilar migrene ? En basal migrene refererer til en type migrene som begynner i hjernestammen.


En basilær -type migrene er følt på baksiden av hodet, på undersiden av halsen på begge sider.

Basilaris arterie er i dette området av hjernen og dens ekspansjon gang var tenkt å føre BTM migrene. Dagens forskere og leger mener at uregelmessig nerve aktivitet er en mer sannsynlig årsak til migrene. En basilar migrene refererer til en type migrene med det som begynner i hjernestammen.


Hemiplegisk migrene er en sjelden, men alvorlig type migrene som gir midlertidig lammelse, vanligvis av den ene siden av kroppen. For enkelte kan aurasymptomene vare i flere uker 11. Basilarismigrene er en undertype eller variant av det vi kaller migrene med aura.


Ved basilarismigrene består aurafasen (første fase i anfallet) av ett eller flere av disse symptomene : Svimmelhet, dobbeltsyn, ustøhet med falltendens, talevansker, øresus, ansiktsskjevhet, kvalme, lammelser, svelgvansker.

En vestibulær migrene er en hodepine som er ledsaget av svimmelhet, balanseproblemer, og kvalme. I de senere år har man imidlertid blitt mer oppmerksom på at mange migrenepasienter også opplever svimmelhetsanfall, og at hodepine ikke nødvendigvis opptrer i forbindelse med svimmelheten. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Basilisk migrene er en kronisk sykdom i nervesystemet. Diagnostisert sjelden, hovedsakelig hos kvinner av reproduktiv alder.


Denne form for migrene er farlig fordi den kan bidra til forstyrrelsen av hjernens normale funksjon. Behandling av basilar migrene bør ikke utsettes, da dette kan føre til uunngåelige konsekvenser. I går leste jeg om basilær migrene , dette er da migrene hvor man ikke får hodepine, men svimmelhet i stedet. Dette hørtes veldig ut som slik jeg har det! I tillegg har jeg vært plaget med migrene med aura i tenårene, og denne ble utløst av det samme som jeg får svimmelhetsanfallene av- at jeg er utslitt og utkjørt.


Hvad er en basilær migræne? Basilaris Artery migrene behandling Den basilær arterie er en stor arterie som bringer blod til baksiden av hodet. Basilær migrene er en form for migrene med kraftig svimmelhet istedenfor eller i tillegg til en sterk hodepine.


Andre symptomer i ulike kombinasjoner kan også forekomme som f. Varighet: som migrene timer til dager, Kan være med og.

Migreneanfall kan utløses f. Symptomer på basilær migræne. Den mest formidable form for migrene med aura er basilær eller synkopal migrene. Dette skjemaet forekommer oftere hos jenter i pubertetperioden. Fokale nevrologiske symptomer er forårsaket av involvering av vertebrobasilar vaskulær basseng i den patologiske prosessen. Du bør ikke ta Zecuity hvis du har problemer med blodsirkulasjon, ukontrollert hypertensjon, migrene som forårsaker midlertidig lammelse på den ene siden av kroppen, basilær migrene , Wolff-Parkinson-White syndrom, en historie med hjertesykdom eller hjerneslag, perifer vaskulær sykdom, Forbigående iskemisk angrep, eller noen type.


Bickerstaffsyndrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg