mandag 20. juni 2016

Hva gjorde vi på 80 tallet

Også McDonalds og 7Eleven gjorde storinnrykk på - tallet. Vis mer - Vi skulle gjerne hatt en fra næringslivet også, men de vil visst ikke snakke så mye om det tiåret, sier Bing. Hadde du disse på - tallet ? Da var du ikke alene. Har du spart på genserne i en pose innerst på loftet, er det bare å ta de ned og starte å bruke den igjen.


SIDE2): Hvis du vokste opp på - tallet - hva slags sveis hadde du?

Deilig lang nakke, snauklipt ved ørene og skyhøyt på toppen? Eller kanskje en klassisk pigg? Alt håret rett til værs, holdt på plass av wet-gel (mest sannsynlig fra S-s-s-studio Line). Kanskje toppet du frisyren med en lekker rottehale?


Det var før - tallet og pappvinen kom. Den kuleste barnebokserien vi visste om! Forrige uke skrev vi saken ting du husker fra - tallet , og selv om listen inneholdt en god del ting og duppeditter, kom det inn mange forslag som vi ikke hadde med. Ungdom gjør opprør.


Vi forsto det bare ikke.

Hva - tallet ga Norge. Vi tar deg tilbake med disse bildene av -tallets hotteste trender! På bildet: Jane Fonda. Vi bryr oss om ditt personvern. Ingen reagerte på frisyrer som.


Nordmenn brukte like mye penger på reiser og transport som til mat. BESTSELGER: Slik så etiketten til Rødvin ut på - tallet. Trange kår, stor folkevekst, fattigdom og dårlig ernæring.


Fra bondesamfunn til industri. Levealderen er om lag år, spedbarnsdødeligheten er høy. Rentetida da, og mote, savnes ikke av meg. Heller ikke, at NRK hadde monopol på de vi skulle se av TV. Nå i dag så senker vi renten når økonomien går dårlig for å øke kjøpekraften.


Det jeg ikke forstår er hvorfor de økte renten på slutten av tallet når økonomien gikk dårlig. Gjorde ikke det vondt verre? Hvordan kunne det endt opp hvis Nintendo, Sony og Microsoft ikke vant?


JA, VI ELSKER: Frossenpizzaen kom i butikk på slutten av 70- tallet , men det var på - tallet det virkelig tok av. Her ekteparet Inger og Karsten Helsta som noen år senere produserte Grandiosa. I hvert program møter vi tre kjente mennesker som på ulike måter satte sitt preg på nettopp dette året.

Norsk dokumentarserie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg