onsdag 15. juni 2016

Bilstol 1536 kg test 2018

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Finn laveste nettpris her. Det er disse setene som er testet. NAF har også valgt å teste bilsetepute, som flere bruker som alternativ for større barn.


De fleste bilstolene som er testet gir tilstrekkelig beskyttelse for hodet, brystet og magen i kollisjonstestene. Den får toppscore for sikkerhet ved sidekollisjon, og resultatet ved frontkollisjon er også godt. Stor variasjon i NAFs siste barnesete- test. Se hvilken bilstol som ble best i test her. Det finnes foreløpig ikke i-Size-beltestoler.


Ikke bruk dem for tidlig. Det betyr at de også er ment brukt som fremovervendt småbarnstol. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste. Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov.


Biltemas og Axkids stoler er rettere i ryggen, og dette gir bedre beskyttelse for nakken. Vi gjør alle testene våre selv og tester alle produkter i den virkelige verden, slik de er ment brukt av sluttbrukeren. Denne testen fokuserer på barnets komfort, fleksibilitet, hvor mye stol og funksjoner du får for pengene, og hvor lenge de kan brukes. Det här är vår märkning Bra val. Bilbarnstolar som inte är vändbara och har tre eller fyra i betyg belönas med märkningen Bra val.


De tillhör toppskiktet i vårt testresultat och vi rekommenderar dem. Bäst i test -stolen har bäst resultat av alla som har fått betyget fyra. Joie Traver festes med ISOFIX, og barnet brukes bilens 3-punktsele. Når foreldre skal kjøpe bilstol til barna sine, er det lurt å velge bakovervendte bilstoler som kommer godt ut i test , sier Carina Henske i Trygg Trafikk. God og riktig bilstol er viktig, men er du sikker på at du fester og bruker den riktig?


Slurv med bilbeltet kan bety forskjell på liv og død. Det aller flotteste resultatet er det Britax Swingfix i-Size som står for. Swingfix oppnår hele poeng, den høyeste poengsummen oppnådd av noen bakovervendt småbarnstol. I tillegg er Swingfix sertifisert av svenske Plus Test , som gjennomfører harde frontkollisjonstester.


Les mer om Plus Test i Den store barneseteguiden. Alle beltestoler kan brukes til barnet veier kg (ca år). Alle kan brukes fra barnet veier kg , men fordi alle beltestoler er fremovervendt, anbefaler Forbrukerrådet å vente så lenge som mulig før du går over fra en bakovervendt småbarnstol til en beltestol. Lær mer om barneseter i Forbrukerrådets store barneseteguide. Det är en bakåtvänd bilstol som har alla de egenskaper de tycker är viktigast hos en bilbarnstol!


Stolen är rymlig med långt ryggstö och nackstödet kan förlängas. Maxvikten är kg och längdmässigt får en normalstor sexåring plats utan problem. För mindre barn så ingår ett babyinlägg som sätts in som en dyna i bilstolen. Våra tester utförs i verkligheten av såväl experter som vanliga småbarnsföräldrar. I vårt test av bältesstolar utgår vi ifrån hur stolen är att använda.


Har stolen isofixfästen, finns inbyggt sidokrockskydd och hur högt kan ryggstödet bli?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg