mandag 6. juni 2016

Smoothie med iskrem

Smoothie - iskrem med proteiner! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Det er superenkelt å lage! Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Iskrem med bakte epler, krønsj og karamellsaus.

Friske smoothies med iskrem. Hjemmelaget sitronslush. DUGG Mango- og bringebærsmoothie med crunch! Deilig og sunn smoothie - iskrem med kakao og peanøttsmør. Jeg er inne i en detoxperiode (eget blogginnlegg her ), så det kommer masse sunne oppskrifter fremover.


Server med en gang!

For å unngå at den blir varm, kan du lage den kvelden før, legge den i fryseren natta over og sende den med i frossen tilstand. Den er da tint men kald til lunsjtid! Bruk melk og iskrem som basisoppskrift for hjemmelaget milkshake.


Smaksett milkshaken med det du selv liker. Prøv deg frem og lag din egen favoritt. Ta med deg smoothien. Hvis du har en liten termos eller en termokopp med skrulokk er det enkelt å ta med seg smoothie på skolen, jobben eller treningen. Og for de som vil ha en smoothie som metter litt ekstra, har Maranik følgende råd: – Ha gjerne i nøtter og frø som gir litt ekstra proteiner.


Har du skaffet det en iskremmaskin kan du også lage blant annet sorbeter, som er enda enklere og raskere å lage enn iskrem. Følg med fremover, nye iskrem - og sorbetoppskrifter vil dukke opp utover høsten. Legg en liten langpanne eller et stort fat i fryseren. Til sammen 2-bokser iskrem av ulike smaker, eventuelt bland inn kuler av fryst smoothie slik det er gjort på dette bildet.


Ta ut boksene med iskrem og lag kuler i forskjellige farger. Strø over det beste du kan tenke deg. Legg disse i den iskalde langpannen eller fatet.

Kanelstang, stjerneanis og honning gir bærene ekstra smak. Når iskremen er ferdig etter omkring minutter, så serveres den med hakket sjokolade og friske bær. TIPS: Har du ikke iskremmaskin, så ha iskremrøra i en lufttett boks i fryseren og ta den opp og rør i blandingen hver halvtime de første timene. Etter omkring timer i fryseboksen skal den være frosset til iskrem.


Jeg har lyst til å dele en oppskrift på lavkarbo vaniljeis med dere. Jeg ville lage min egen iskrem fordi den sukkerfrie iskremen som selges i butikken inneholder maltitol som gir hele familien magesmerter. Du trenger heller ikke mye fint og fancy utstyr.


Lag din egen vaniljeis! Denne grunnoppskriften på iskrem er enkel å lage, og den kan smakes til med dine favorittsmaker. Sommeren nærmer seg, og hva er vel ikke bedre enn å kjøle ned kroppen med litt is i varmen.


Istedenfor å bruke mye penger på is du kjøper i butikken, kan det være like enkelt, og ikke minst godt, å lage isen hjemme. Sunt er det og, du kan spise denne isen med god samvittighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg