onsdag 15. juni 2016

Madrass merker

Hvilken madrass passer din kropp? Vi hjelper deg med å finne madrassen som passer deg. Se hele utvalget på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Sov bedre med en nye madrass. Vi er alltid på jakt etter den beste søvnkvalitet for våre kunder.


Vi tilbyr derfor personlig service og veiledning i vår butikk! Fullt polstret sengesystem med integrert madrass for et helhetlig design. Overmadrass med avtakbart trekk som kan vaskes ved 60°C.

Nettsiden til Yukon Hundeutstyr AS. Prisen er uten overmadrass. Merkur vendbarmadrass en tykk og god madrass som leveres i standard mål og spesialmål. Merkur har Pocket fjærsystem som gir god støtte og trykkavlastning for kroppen. Stopningen er i polyeterskum.


Om du trenger rammemadrass, vendbar madrass , overmadrass, latexmadrass eller en madrass kuttet på mål så finner du det her. Madrassen har Medium fasthet. Og noe som er riktig for en person, kan slå helt feil for en annen. Samtidig er valg av madrass veldig viktig, for konsekvensene ved å ha en madrass som ikke fungerer kan bli store.


Konsekvensene av feil madrass vil være at man ofte har vondt og er stiv i. Vi leverer madrasser av fjær, skum og luft, som dekker de aller fleste behov. Med vår erfaring og vårt brede sortiment gjør vi vårt aller beste for å finne den rette madrassen til deg. Sengen er kantpolstret og stabil og man merker ikke at partneren snur seg ved siden av seg i senga.


Noe av det beste på markedet til den prisen.

Merkur rammemadrass en tykk og god madrass som leveres i standard mål og spesialmål. Merkur dobbeltfjærende rammemadrass har Pocket fjærsystem i toppen og Bonell fjærsystem som underfjæring. Trekket på madrassen er et kraftig og slitesterkt møbelstoff med stretchstoff i liggeflatene. Det kan være MYE penger å spare dersom du er litt bevisst når du velger! Ergonomisk profilert skummadrass med vaskbart trekk i nøytral farge og non-woven i bunnen.


Med glidelås på sider er trekket enkelt å ta av for vask. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg