onsdag 29. juni 2016

Gode matretter

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Her finner du gode oppskrifter til frokost, matpakke, etter skoleti middag og kos i helgene for barna.

Noe for enhver smak. Ta turen innom her, da vel! Ja, det går faktisk an å lage de lekreste retter med kun tre ting på kjøkkenet. Hva skal vi ha til middag i dag?


Svaret finner du kanskje blant disse gode middagsoppskriftene. Dette er noe alle kan lage og som går temmelig kjapt. Her får du sunn inspirasjon til alle dagens måltider.

Hva har du lyst på til middag i dag? Stalltipset er å lage seg en egen oppskriftsbase med kjappe middagsretter som både er gode og lette å huske. Vi har gjort noe av jobben allerede. La deg friste av våre gode pizzaoppskrifter. Under hver av oppskriftene finner du klikkbare lenker til flere gryteretter av samme kategori.


Du finner flere gode gryteretter i vår rikholdige kokebok. Dersom du har mørt kjøtt slik som lammekjøtt, biff eller svinekjøtt, kan du lage en rask gryterett ved å hurtigsteke (sautere) kjøttet og de andre ingrediensene. Ta deg tid til å se litt på de forskjellige rettene og du vil se at mange lett kan skaleres ned til én porsjon eller halveres, slik at du lager to middager og har ferdig middag til neste dag. Eller du kan bruke opp ingrediensene du har igjen fra den ene dagen til å lage en ny middag dagen etter. Vi trenger alle noen gode middagstips og oppskrifter i blant.


Gratenger og middager i form kan varieres i det uendelige og passer fint til å fylle med middagsrester. Fisk, grønnsaker, svinefilet, kjøttdeig, rester fra gårsdagens middag - alt blir godt i form, men de beste er sprø på toppen og kremete inni. Sunne og gode matretter Alle har til felles at vi må få i oss mat - og for mange er mat en av livets store gleder.


Her finner du mange gode , og i tillegg sunne, oppskrifter på enkel frokost, middag og kveldsmat. Elgjakta er godt igang og noen har vel allerede fått kjøttet i hus. Og de fleste kjenner noen som har elgkjøtt eller mulighet for å skaffe noe.

Elgkjøtt er anvendelig og kan brukes på samme måte som storfekjøtt. Gode , gamle langpannekaker og klassisk, hjemmelaget bakst er stadig populært. Mens på middagsfronten foretrekker leserne varmende retter.


Kladdkake med sjokoladefudgeglasur. En god kraft er grunnlaget for den ekstra gode smaken på sauser og supper, og som hever maten opp på ett høyere nivå. Selv om det er enkelt å bruke ferdig kraft, pulver og terninger, så kommer man ikke utenom kraftgryten for den perfekte smaken.


Les mer om denne saken. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Fredagskos, barnebursdag, fjortisfest, vårdugna vorspiel med gutta, og, ja, dagen derpå - det finnes utallige anledninger til å lage eller å få servert pizza. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til.


Jeg håper du lar deg friste! Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Det søte liv har 300. Kos deg med bakingen og smakingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg