tirsdag 28. juni 2016

Lerret maling søstrene grene

Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten.


Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! Derfor jobber vi for å forbedre opplevelsen for våre brukere når dere besøker oss på våre sosiale medier og på vårt nettsted.


Anna ønsker å lage en personlig oppslagstavle til Clara, og hun har derfor funnet frem lerret , maling og garn. Spill av DIY-videoen, og bli inspirert til å lage Deres egen oppslagstavle til postkort, shoppinglister eller fotos. Prisene er meget lave grunnet moderne logistikk og direkte kjøp hos produsent i store mengder.

Forandring fryder, som Anna sier, selv om det også føres flere produkter i et fast sortiment. Lerretet er akryl-grunnet, også kalt universalpreparert ganger. Søstrene Grenes vidunderlige sortiment.


Maling , farger og lerret. Farger lager en stemning. Hva vil du uttrykke, og på hva? Her finner du lerreter, farger og maling. Variety is the spice of life,” as Anna says, although some items are included in the permanent product range.


Har du lyst til at se flere vi. The two Grene sisters, Anna and Clara, aspire to enrich every day life with aesthetic designs, creativity. Våre egenproduserte lerret er laget i lin med innslag av polyester for at lerretet skal beholde sin originale spenst over tid.


Treramme til lerret , dybde mm. Det har en middels struktur, og benyttes til maling med olje-, akryl-, og temperamaling. Legg ditt ferdigmalte Stretched canvas i rammen og fest det med de medfølgende skruene i de forborede hullene. Det blir et lite mellomrom mellom rammen og lerretet på noen millimeter.


Gi kunsten plass på maleplater og malelerret av kanvas i flere format, eller malelerret på rull. Nå har jeg blitt inspirert igjen.

Skal ikke så mye til, fnis. Nå er jeg glad for at jeg alltid har spart på knapper, f. Staffeliet inkluderer en sveiv som justerer høyden til riktig arbeidshøyde. Ved siden av en hylle til oppbevaring, har staffeliet to uttrekkbare skuffer for pensler, maling og annet tilbehør. Utstyrt med låsbare hjul, og er lett å flytte.


Et solid og stødig staffeli som tar lerret helt opp til 1cm. Enkel justering til passende vinkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg