onsdag 29. juni 2016

Gulvteppe 200x300

Gulvteppe 200x300

Hos oss finner du tepper til alle gulv. Du er velkommen til å bestille! Kjøp dine favoritter hos Ellos nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har tepper til alle rom. Kle gulvet ditt hjemme opp med deilige tepper! Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Ikke bare er gulvtepper deilige å gå på, men de mykner også opp hele rommet.


På IKEA finner du tepper til alle rom. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Et gulvteppe i 1 ull er helt magisk. Det føles varm og lunt mot føttene, det gir rommet en bedre akustikk også vil det holde seg fint i både stuktur og farge. Det vil lønne seg å støvsuge teppet et par ekstra ganger da det er nytt.


Gulvteppe 200x300

Det er lunt og mykt å trå på- og hjelper på akustikken i rommet. Store gulvtepper til små priser. Et stort teppe under spisegruppen din kan bidra til å hindre at gulvet får riper, samtidig kan du bruke teppet til å fremheve spisebordet og stolene på en helt ny måte. Velg blant mengder av sesongens herlige tepper i ulike modellene, farger og mønster.


Tepper fra Ellos til bra priser. Vi elsker tepper, både ute og inne! Her finner du flust av ulltepper til hjemmet ditt. Handle trygt på jotex.


Et teppe i ull er naturlig smussavvisende og slitesterkt. Padua gulvteppe fra Designers Guild Padua er et moderne gulvteppe basert på vårt bestselgende stoff med samme navn. Denne naturlige håndlagde teppet er laget av 1 hamp og er bærekraftig, naturlig og biologisk nedbrytbart,. Et luksuriøs teppe i 1 ull.


Massimo Kelimteppe er laget avafghansk ull, noe som gir naturlig skjønnhet og sørger for enkelt vedlikehold. Skinnet skjæres til og veves så sammen for hån som skaper en svært tett og stram veving. Draxon gulvteppe fra William Yeoward. MÅ HENTES I BUTIKK.


Gulvteppe 200x300

Ingenting skaper så mye trivsel som et gulvteppe. Bestill ditt gulvteppe etter mål. Gratis frakt (kr i frakt på ordre under 5kr) L. Utvalget og mulighetene er så store at du garantert vil finne noe som du vil bli fornøyd med. Vil du ha det lyst og lett kan du gå for enkle tepper i rolige farger.


Eller du kan legge et fargerikt og mønstret gulvteppe der hvor du har lyst å skape mer liv til interiøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg