onsdag 22. juni 2016

Olsvik åpen barnehage

En åpen barnehage er litt annerledes enn andre barnehager. Hva man vil delta på i vår barnehage er frivillig, og man kan komme og gå når man ønsker innenfor barnehagens åpningstider. Vi vil gjerne at både voksne og barn skal trives og finne seg til rette hos oss. Vi tilbyr tilrettelagte aktiviteter og mye lek og sosialt samvær. Barnehagen ligger fint til i Olsvik med et stort uteområde, og mange flotte turmuligheter.


Hos oss gir engasjerte voksne barna gode muligheter for lek og læring, og barna er aktive deltakere og medvirkende i sin egen læringsprosess. Ris, ros, tekniske problemer og øvrige tilbakemeldinger tas imot med takk og følges opp. Send e-post til vevsnekker! Se vedlagte rutiner som gjelder hvordan du melder fra til skolen om at eleven ikke kommer.


Dette gjelder så lenge kommunikasjonsmodulen i Vigilo er stengt. Her er informasjon om og oversikt over Åpne barnehager i Bergen. Barna kommer til barnehagen i følge med en forelder, eller annen omsorgsperson. Olsvik åpen barnehage eies av Olsvik menighetsråd.


Barnehagen har en egen styringsgruppe, og det er to ansatte, styrer og assistent, i tillegg til hjelp på kjøkkenet. Barnehagen er åpen mandag, onsdag og fredag og følger hovedsaklig skoleruten. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Tilbud om åpen barnehage i Bergen.


Olsvikparken, som er lekeområde for flere lokale barnehager , Olsvik skole, borettslag og nærmiljø. Læringsverkstedet Olsvika barnehage har tre småbarnsavdelinger og fire storbarnsavdelinger. Ferie og fridager ved Olsvik skole.


Bedriften Olsvik Menighets Åpen Barnehage i Olsvik i Bergen kommune driver innen bransjen. Områdeleder for barnehage og skole i Laksevåg og Fyllingsdalen, Håvard Strømmen, stilte opp og svarte på spørsmål da byråd Roger Valhammer måtte melde avbud grunnet sykdom. Planlegger Ingunn Renolen presenterte medvirkningsmetoden barnetråkk, og resultatet av barnetråkket som ble gjennomført av 6. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. I åpen barnehage leker barn og voksne sammen og blir kjent med hverandre.


Det er pedagog tilstede i hele åpningstiden. Hver mandag er det fysioterapeut tilstede kl. Se ellers kalenderen.


Hva synes du om OLSVIK MENIGHETS ÅPEN BARNEHAGE ? Her oppfordrer vi foreldre og ansatte i barnehagen til å delta i debatten. Vi oppfordrer til en ryddig debatt uten personangrep. Malvik kommune har åpen barnehage ved Sandfjæra barnehage , hver onsdag fra klokken 10. Velkommen til Bøler Åpne Barnehage.


Er du hjemme med barn på dagtid? Kom til Bøler åpne barnehage som tar imot barn i førskolealder 0-år. Barnet må være i følge med en voksen.


Her finner du en komplett oversikt over alle kommuner med et slik tilbud. Det som fungerer godt i én åpen barnehage trenger heller ikke å fungere i en annen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg