tirsdag 21. juni 2016

Altformamma terminkalkulator

En graviditet varer i 2dager, ifølge Verdens Helseorganisasjon (WHO). Ny forskning viser imidlertid at det egentlig er 2dager som er lengden på et gjennomsnitts svangerskap. Første dag i siste menstruasjon. Her på altformamma. I ro og mak kan du lete i den beste databasen over norske og norrøne navn, men også en imponerende oversikt over navn fra Europa, Asia, Afrika og Amerika!


Terminkalkulator hos Altformamma. Alt for å få en mer nøyaktig termindato. Jordmor Siri tar deg gjennom svangerskapet uke for uke og viser deg utviklingen i vekt og lengde og viktige organer og funksjoner.


Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Flott oversikt over viktige milepæler i graviditeten. Hos oss skal du enkelt finne svar på dine spørsmål.


Babyverden sin terminkalkulator sier jeg har termin 11. I slutten av uken når barnet den magiske grensen på vekten kilo! Gravid uke – Fostrets utvikling. Denne svangerskapskalkulatoren har litt flere muligheter. Som nygravid er termindatoen noe av det første man forsøker å finne ut av.


På nettet florerer det av ulike terminkalkulatorer som varierer med hele dagers differanse på termindatoene. Og jeg mistenker at sykehuset mitt er stengt i fellesferien. The best similar sites: altformamma.


Am becoming oldeeeeer Menstruasjon This is Sosiolog Victoria Øverb Steinland: Om menstruasjon by HiOA - seksualundervisning on Vimeo, the home for high quality videos and the peopl. Dermed kan vi presentere Altformamma. Bomkjøpguide for dere som skal bli foreldre. Dette er vårt første barn.


Vi er veldig usikre på hvordan vi skal fortelle det til hans foreldre. What marketing strategies does Mammanett use? Get traffic statistics, SEO keyword opportunities, audience insights, and competitive analytics for Mammanett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg