torsdag 16. juni 2016

Sommergave til kollega

Denne lille posen skal bli til en liten sommergave til en kollega som har vært grei og hjulpet meg når jeg har hatt små problemer i løpet av året som har gått. Vi pakker koselige gaver for deg, som f. Hva med en sunn og fargerik sommergave til deg selv eller en kollega. Innholdet varierer litt med hva vi har.


For at gaven skal være skattefri for mottaker må også alle ansatte få gaven. Julegaver for eksempel faller inn under denne kategorien.

Sommergave til ansatte går også innunder denne grensen. Hei, er det noen her som kan hjelpe meg med tips til en liten og hyggelig sommergave til mine gode kollegaer? Leter du etter en gave til kollega ? Her gir vi deg mange gode gavetips til kollega som slutter eller skal ut i permisjon. Om du har lyst til å gi dine (eks) kollegaer en gave når du slutter, er det klart du skal gjøre det.


Billig moro men moro lell. Det er hyggelig, og fint tenkt. Mange bytter gaver på jobb i den søte førjulsti og i Norge skjer det ofte i form av en julekalender.


Andre har såkalte gavebyttefester hvor alle har med en liten gave som legges i en pot og fordeles blant kollegaene.

I USA er det svært utbredt og kalles White Elephant. Når du skal finde en gave til din kollega. Der findes ikke noget bedre end gode kolleger. Du trenger ikke å betale hysterisk mye for å få gode gaver.


Vi gir deg gaver til under hundrelappen. Trenger du noen raske og rimelige gaver til venner, familie eller naboen? Her er guiden til de aller rimeligste gavene. Da har du kommet til riktig sted.


På denne siden har vi samlet fine forslag til gaver du kan gi til de ansatte. Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave? Da finner du kanskje noe smart her – smarte gavetips til deg som er ute i siste liten. Jeg jobber på skole, og vi på teamet, pleier å kjøpe en liten gave til hverandre, til jul og sommerferie. Ikke dyre sakene, men en blomst, lys og servietter el.


Har lyst til å gi ham en. Nicolas Vahè og glass med lokk og sugerør! Kreativiteten måtte gi tapt for tiden i år, så det ble ikke noe hjemmelag sånn som det pleier.


Hei, jeg har hatt to fantastiske kollegaer gjennom svangerskapet. De har vært så snille og tatt all mulig hensyn (jobber i barnehage). Derfor har jeg så lyst til å gi de hver sin (jule)gave når jeg snart går ut i perm.

Bare lurer på om dere har noen tips til hva jeg kan gi? Tenkte litt på å bare. Gave til barnehageansatte. Man trenger ikke nødvendigvis kjøpe en unik gave til hver enkelt ansatt, men man kan kanskje velge noen gaver som passer til forskjellige typer mennesker. Det kan være lurt å ha et lite lager liggende, slik at man slipper å bli tatt på senga om man i en travel periode glemmer seg litt, og plutselig mangler en gave.


Så har vi også en række gode idéer til sommergaver af denne slags. Et af de vigtigste elementer, når du skal finde en sommergave til samarbejdspartnere er, at de kan deles af alle medarbejdere i afdelingen eller firmaet. Så bliver sommergaven nemlig en anerkendelse til alle og ikke kun en fornøjelse for direktøren. Flere gaver til samme person.


Det skal være med på lønnsslippen som “trekkpliktig naturalytelse”. Vi har lov til å gi til de ansatte i vår barnehage, og jeg akter å gjøre det. Utfordringen er hva. Bilde av ungene får de nok, i form av et kort e. Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til venninnen din?


Men selve gaven da. Dersom du har lyst til å skjemme bort venninnen din litt ekstra i år, så anbefaler vi deg å bli her på denne siden. Her har vi samlet noen av de beste gaveideene til venninner, uansett hvilken alder hun har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg