onsdag 8. juni 2016

Bolia kommode

Velkommen til en verden av møbeldesign, hvor du finner designmøbler til hele hjemmet ditt. Du kan bestille alle Bolias møbler på nett eller oppleve dem i en Bolia -butikk nær deg. Mange forskjellige designs. Alltid lave priser og et stort utvalg! Nye deals hver dag!


Gi rommet ekstra personlighet med en kommode.

Flotte kommoder til alle oppbevaringsbehov. Uansett hvilke behov du har for oppbevaring, så finnes det en kommode for deg. Er du på jakt etter noe hipt og moderne eller noe mer klassisk og tidløst?


Vi har latt oss inspirere av nåtidens og fortidens trender og design. Stilen min kjennetegnes ved at fokus ligger i detaljene og den kanten som skiller designen min fra mengden. Noe av det som påvirker meg mest, er å observere hvor stor variasjon som eksisterer blant folk og å forsøke å oppfylle de meget forskjellige behovene som variasjonen betinger.


Trænger du til en kommode til at skabe orden i soveværelset? Møbler Oppbevaring Både gamle og nye minner fortjener oppmerksomhet i interiøret.

Hos Bolia er New Scandinavian Design, kreativitet og kvalitet utgangspunktet i alt vi gjør. En kommode gir deg optimale oppbevaringsmuligheter på soverommet. Her kan du organisere tingene dine og holde orden på alt du måtte ønske. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser. Ved å klikke på en av kommodene nedenfor, kan du lese mer informasjon om mål, produktegenskaper, montering og farger.


Klær, smykker, sko, interiør, møbler og innredning på nett. Hos Bolina finner du designermøbler, interiør, hyller, speil fra anerkjente merker og designere. Finn den perfekte oppbevaringsløsningen i vårt store utvalg kommoder. Med en kommode som passer stilen din, klærne dine og plassen du har, slipper du å rote rundt etter sokker på kalde morgener.


Møbler i moderne skandinavisk design, bærekraftige materialer og høy kvalitet fra Bolia. Finn designmøbler til stue, entré, soverom og alle andre rom i hjemmet ditt. Smukke detaljer, sælges kun grundet manglende plads i ny bolig.


Det er muligt at tage benene af og hænge den på væggen i stedet, fx som sengebord. Meget god kvalitet fra Bolia. Reolen fra Bolia gjør det ekstra morsomt å få hjelp til å finne fram sølvbestikket og vinglassene. Den har nemlig skuffer og dører som åpnes i forskjellige retninger - utrolig forvirrende for den som ikke er vant til det.


Fås i rødt og tre andre farger. Innred på en måte der du kombinerer det estetiske med det praktiske.

Kommode fra bolia Står som ny! Finn en kommode som passer din stil. Trademax har samlet et stort sortiment med praktiske kommoder i forskjellige farger og stiler. Alt for att du skal kunne finne oppbevaringsmuligheter som enkelt passer inn i ditt miljø.


Velg en kommode som passer inn i din innredning! Før du skal kjøpe kommode bør du tenke gjennom hvilken kommode som passer deg og din stil. Du kan få en smal og lav kommode , hvis pladsen er trang, men vi har også store kommoder med mange skuffer.


Hvis du mangler en lille kommode til kontoret med plads til det mest nødvendige, anbefaler vi, at du vælger et praktisk skuffeelement. Vi designer, produserer og selger en rekke moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue, soverom, hjemmekontor og utendørsområder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg