mandag 20. juni 2016

Camping sjælland med pool

Nyt Nordsjællands praktfulle kyst. Enkel booking hos NOVASOL - Få inspirasjon nå. Finn inspirasjon til ferien din. Novasol har feriehus i hele Europa! Feriehus i Norge her.

Vores plads ligger i et smukt parkområde med træer - kun 4meter fra vandet. Og med bil er motorvejen også tæt på. Det gør os til et oplagt udgangspunkt for både sjove, spændende, naturrige, kulturelle og børnevenlige udflugter langs bugten og i krydspunktet mellem Kalundborg og Odsherred. Med så høje temperaturer bliver vejret aldrig en undskyldning for ikke at tage en dukkert.


Her vil det selv, når det regner eller er koldt, føles varmt med en dukkert i poolen! Tag på camping i Vestsjælland. Sjælland er andet end København og alle dens oplevelser.

Fjordlandet i Vestsjælland er det perfekte sted for folk, der vil campere i smukke omgivelser – især for dem, der har børn med. Det er et område, der udover at være smukt og idyllisk, byder på mange spændende seværdigheder for store og små samt utallige muligheder for at gå på oplevelse, spise og shoppe i den nærliggende by Holbæk. Stevns Camping er en meget børnevenlig campingplads, med masser af aktiviteter for børn, alt fra hoppepude, trampoliner, fodring af dyr og en lækker pool til de varme sommerdage.


Fantastisk stjernet camping oplevelse på Sjælland. Her er plads til både leg og afslapning i hyggelige omgivelser. Læs mere og se faciliteterne her. Poolupplevelser på Camping.


Semester med pool ? För många är av oss är lata dagar vid poolen ett måste för en komplett semester. Här hittar du campingplatser som har pool på området eller ett större bad i direkt anslutning. Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet.


Dronningmølle Strand – omgivet af byerne Dronningmølle, Hornbæk og Gilleleje og med kun min. Vi tillader os at kalde det Nordsjællands bedst beliggende campingplads. Helsingør med færgerne og Kronborg slot finder I blot et kvarters kørsel væk – Hillerød centrum med slotsarkaderne og Frederiksborg slot også kun med minutters kørsel.


Camping med plads til hele familien Vores campingplads tilbyder de bedste aktiviteter, afslapning og komfort til hele familien, hvad end I er her i en weekend eller i flere uger.

Vi har mange faciliteter, der gør, at alle familiemedlemmer, kan nyde tiden på Urhøj Camping. Pladsen breder sig ind i Lave Skov og ligger som naturpark med søer og stier. Her er et rigt fugleliv, og der er søer og vandløb på selve pladsen og udsigt over søen. Bisserup Camping – et lille bitte stykke af paradis.


Nivå Camping ligger centralt for besøg i hele Nordsjælland. Den store pool på Feddet Strand Resort er opdelt i to separate bassiner. Vandfontæner, springvand og massagebænke med luft- og vandmassage er med til at gøre poolen til et sted for både børn og voksne. Det betyder, at vi tilbyder oplevelser til enhver smag. Vi tager glædeligt imod nye fastliggere på Tangloppen Camping.


Vi har udvalgt nogle pladser vi benytter til fastliggere og byder velkommen til en campingplads med meget natur og rolige omgivelser – men også til en plads, hvorfra der kan udspringe sig et væld af aktiviteter hele vejen rundt om øen. Hasmark Strand Camping er den ene af to søsterpladser på Fyn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg