fredag 3. juni 2016

Når kan barn lære å strikke

På skolen her lærer alle elevene å strikke. De strikker også i formingsaktiviteten på sfo. Så mine gutter har strikket både grytelapper og en liten dukke. Lillesøster går nå i 2. Et annet godt tips er at det er enklest å lære å strikke med tykke pinner og garn.


Billig garn og pinner kan man kjøpe på Europris, Sparkjøp, Nille ol butikker.

Det hender også at jeg låner ut dette til de som ikke får til å skaffe det selv. Så hvis du er heldig kan mange elever allerede strikke litt når dagen for oppstart kommer. Alle kan lære å strikke – Jeg er svært utålmodig og har likevel lært meg å strikke. Du må ikke være hendig, bare få noen til å hjelpe deg i starten. Hvordan strikke magic loop med to nøster.


Nå begynner det å bli mer avansert. Men ikke verre enn at det virkelig vil føles verdt øvingen når du mestrer det. Med denne teknikken kan du strikke for eksempel to ermer, to sokker eller to votter samtidig.

Kom godt i gang med å strikke. Det kan være litt vanskelig for en nybegynner å finne rundt i den store strikkejungel av garn, pinner og tilbehør. Det eneste du egentlig har bruk for når du vil i gang med å lære å strikke er et par strikkepinne, og noe garn. Også er det ellers bare at ta én maske av gangen.


Under får du en gjennomgang. Det er mange måter å lære barnet mer enn ett språk på, her er noen forslag: Bruk to språk fra starten av. Mange barn lærer to språk samtidig i oppveksten.


Bruk bare ett språk hjemme og la barnet lære det andre språket på barnehagen. Det finnes flere nettsteder som har laget strikkeskoler. Disse lenkene kan være til hjelp både for den som er helt blank på å strikke , den som trenger å friske opp grunnteknikkene og den som vil lære seg mer avanserte teknikker. Jeg sier ikke at dette er den riktige måten, men jeg synes den er enkel å skjønne.


Håper du også syntes den var enkel å forstå, og nå har lært deg en nyttig metode for hvordan man kan strikke sokker. Lær å strikke med strikkeskolen. Dette er en side både for deg som vil lære å strikke , og for deg som ønsker inspirasjon. Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk?


Pulsvarmere er kjapt å strikke. Litt større er leggvarmere som syes sammen, luer. Du kan også lære de å øke i nest sitste maske med kast , på pinne og med litt tykkere garn , så går det kjapt å strikke et lite trekant-skjerf , kan starte med 10-masker og strikke et par riller først også.

Bla videre for å lære å strikke Marias lue for barn Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte lenkene i denne artikkelen. Jeg har lyst til å prøve å lære å strikke sokker, men kjenner ingen som kan lære meg. Når jeg prøver å lese strikkeoppskrifter er det så mye tegn og ord jeg må lære først at jeg mister helt motet. Jeg kan strikke rett og vrangt, legge opp, men ikke felle av. Så langt ser jeg for meg at jeg klarer.


Nå har du lyst å lære deg å strikke ,jeg lærte det av min farmor for lenge siden. Jeg meldte meg i boklubben Hobby Glede og der har de bøker som du kan kjøpe for å lære deg strikking og mye annet rat med garn. Hvor gamle var deres barn når dere prøvde å ære dem å strikke ? Små barn lærer ofte raskere når de får bruke flere sanser.


For barn med språklige eller kognitive vansker kan det være vanskelig å huske det de hører hvis de ikke samtidig får se det de hører ved hjelp av bilder eller konkreter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg