tirsdag 21. juni 2016

Seng med oppbevaring

Nå kan du sovne lett, og sove tungt med ny seng fra IKEA. Se vårt utvalg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Få varene levert hjem. Sov bedre med en ny seng. Produktene kan enkelt kjøpes på nett eller i butikk! Kjøp møbler hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Sofaer til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Flere av våre enkeltsenger med oppbevaring kan også utvides til dobbeltseng.

Her kan du altså ha alt klart for overnatting: oppbevar ekstra sengetøy i skuffen under oppbevaringssengen og utvid sengen enkelt til en seng med plass til to når besøket kommer. Problemet er at det ikke alltid ser spesielt fint ut. Da har vi på Trademax løsningen for deg!


Her finner du senger med oppbevaring , og vi lover at det er rikelig med plass til alt du kan tenke deg! Finn din nye oppbevaringsplass som er passende men samtidig en rimelig og komfortabel seng ! Stort sortiment av Senger med oppbevaring i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett.


Valg av seng med oppbevaring. En seng med oppbevaring kan være den perfekte løsningen for mange mennesker. Noen ganger er det et naturlig valg på grunn av liten plass på soverommet, og andre ganger er det perfekt på barnerommet, slik at alle lekene enkelt kan legges tilbake på plass. Komfortabel seng med lite fastare komfort.


Du finner en smart og unik oppbevaring under sengen. Designet i Sverige, produsert i Europa. Hjemhar enerett på salg av Freja Plus. En meget innbydende kvalitetsseng med lang levetid.


Har du liten plass, eller dårlig med lagringsmulighet kan en oppbevaringsseng by på fiffige løsninger. Oppbevaring og seng i én. En sen er en stor sak, som ofte tar mye plass i et lite rom.

Desuten er det ofte en mengde plass under sengen, som ikke blir utnyttet. Det er denne plassen, som blir utnyttet til fulle, når du velger en seng med oppbevaring. Nord - rammeseng med smart rom for oppbevaring. Bonnie Dream Rammemadrass M. Her får man et stort oppbevaringsrom under madrassen.


Inkl i prisen er 6cm profilert overmadrass, wenge bein, og selve sengen. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Med BOXBED kan du med et enkelt løft rydde bort dyner, puter og hva det ellers skulle være, ned i det praktiske oppbevaringsrommet under sengen.


Opal seng er en høy seng med oppbevaring. Sovesofaene fra smart oppbevaring er laget for denne typen interiør. Enten det er en ungdoms seng eller en sammenleggbar sovesofa, noe som sparer plass. Dobbeltseng med oppbevaring.


En komfortabel og funksjonell seng er et grunnlag for en sunn søvn og et uunnværlig element på hvert soverom. Ser du dog etter en klassisk seng med mange muligheter fyller kanskje en sengeramme dine behov. Her kan du sette ditt personlige preg på sengen med oppbevaringsløsninger eller for eksempel en ekstra seng under sengen, perfekt for når du har gjester på besøk. Neste ledd er hvilken madrass som passer dine behov. Vil du bygge en seng med oppbevaring , er det mest opplagte en hjemmelaget sengeramme som består av skuffer eller skap, alt etter hva det er plass til på soverommet.


En hjemmelaget sengeramme med skuffer, krever litt mer plass, fordi det også krever gulvplass å trekke ut skuffene på. Den skal ikke være for myk, ei heller for fast. Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra kontinentalsenger og rammemadrasser til regulerbare senger.


Vi tilbyr et bredt utvalg møbler for oppbevaring til din stue, slik at du kan finne det perfekte oppbevaringsmøblet etter dine behov. Blant vårt utvalg kan du velge mellom muligheter for å vise frem eller gjemme innholdet, da møblene består av både åpne og lukkede løsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg