onsdag 8. juni 2016

Enkel smoothie

Spinat er rik på jern, og sammen med C-vitamin i kiwi blir jernet raskere tatt opp i kroppen. Smoothie gir energi og en sunn start på dagen! RECEPT Enkel smoothie. En enkel smoothie är ett lätt sätt att starta morgonen på, eller ett kvickt sätt att ge kroppen lite mer energi under eftermiddagen.


Med några enkla ingredienser mixar du snabbt ihop en egen läskande smoothie att njuta av när suget sätter in.

Yoghurt, frukter och bär - smoothies hittar du här! Del bananen i biter og ha oppi blenderen sammen med friske eller fryste jordbær og appelsinjuice. Kjør til du får en tykk smoothie og hell over i fine glass. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Da bør du prøve en smoothie.


Enkelt å lage, kjempegodt og full av gode næringsstoffer! Som KIWI PLUSS-kunde får du på all fersk frukt og grønt.

Grønn smoothie med avokado. Matblogger Anita gir deg oppskriften på enkel smoothie med tre forskjellige nivåer etter smak. Har du ikke prøvd grønn smoothie før kan du begynne med den milde versjonen, og deretter kjøre på med avokado - den gir nemlig en go kremet smak. Klikk her for oppskrift.


En smoothie är en perfekt start på dagen! Med de här recepten kan du göra en smoothie snabbt och enkelt – perfekt som frukost eller som mellanmål under dagen. Alle liker smoothie. Barn elsker smoothie.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Kiwismoothie Rens kiwien og skjær den i skiver. Frys skivene et par timer. Kjør kiwi, yoghurt og banan i mikseren til alt er blandet. Hvis du synes det er for syrlig kan du tilsette litt melis.


Her finner du enkle oppskrifter på smoothier til frokost, når du er småsulten før og etter trening eller til å ha med på farta. Du kan enkelt lage smoothie hjemme av brune bananer og frukt,- eller grønnsaksrester. Det gir den beste smaken.

Mange smoothies inneholder banan fordi den gir en fin sødme til smoothien, og samtidig en fin og kremete konsistens. En del grønnsaker kan også brukes - for eksempel avokado, stilkselleri, gulrot, paprika og urter – her er det bare å prøve seg frem for å finne sin favoritt. Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden. Jeg synes jordbær er så godt fordi det gir en fyldig og søt smak til drikken som er helt unik og spesiell. Likevel er modellen fra OBH av høyeste kvalitet i tillegg til at den også er prisvennlig.


Dette er et godt valg for en nybegynner som foretrekker en enkel smoothie -blender uten for mange funksjoner. Derfor har vi likevel valgt å inkludere modellen i denne. I følge Helsedirektoratet er det kun av norske barn som får i seg den anbefalte dose av “om dagen”! Mitt motto er Enkelt , sunt og godt, men det betyr nødvendigvis ikke at maten må være rask å lage.


Langsom mat blir som regel mye bedre enn rask mat, men kan likevel være enkel å lage - hvis du tar deg tid til det selvsagt. Den vietnamesiske suppen phở er enkel å lage, men den må koke lenge slik at du får mørt kjøtt og god kraft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg